Maries liv om allt och inget

Alla inlägg under april 2011

Av Marie - 11 april 2011 19:19

Idag blev det mycket promenerande, först till centralen och hämta tågbiljetterna, sen upp till psyk och hämta medicin sen upp på stan och byta batteri i mammas klocka, sen till blåkulla och byta sängkläder åt mamma sen hem. Var hemma en liten stund sen smsa jag Svump och hörde om han ville dricka kaffe det ville han så gick dit Gick några timmar på skit snack.Massa trevligt. När jag var där smsa även Crisse att hon följer med mig på torsdag:D Weehoo skönt och slippa åka själv.


Jag kom och tänka på tidigare idag att jag ville räkna ut hur mycket jag gått ner av min vikt i procent så frågade på face om nån visste och fick svar. Så nu har jag räknat ut det, har gått ner 56.25% UTAN hud reducering. Får se hur många kg hud dom plockar bort och vad procenten blir efter åt.


Jag är fan mera nyfiken på hur många kg hud dom kommer ta bort än resultatet haha

Har lovat Ingela att ta med henn på återbesöket sen också=)


På onsdag ska jag till Dollar store igen med mamma och Hillevi. Blir mkt farande nu. Men imorn håller jag mig hemma och får fin besök av en karl;)

Av Marie - 11 april 2011 10:18

Jäss pratade med Akademikliniken för ett tag sedan och nu har jag en tid på torsdag kl 14 för att fladddra med mage och lår inför en kirurg. Och jag är inte orolig att han kommer neka mig operation eftersom kirurgen i Uppsala sa att jag behövde göra cirkulär buk och låren. Så ska mest visas upp allt och se om jag får en operations tid snart. Hon jag prata med sa att man kunde få det allt från ett par veckor efter besöket till runt en månad. Jag tänker ta så fort jag bara  kan. Sen hoppas jag att pappa inte bara fylle svamla om banklån i fredags ifall jag blir nekad lånet jag får svar på i veckan. Borde bli lite billigare än jag räknat med oxå för jag har jue räknat buk och lår enligt priserna på sidan och gör man flera saker samtidigt blir det jue billigare för man redan är sövd och utnyttjar en operations sal.


Får åka tåg dit och leta mig fram för pappa hade inte tid och köra. Får se hur det går. Men det löser sig säkert. Vore skönt med sällskap dock. Har frågat Crisse se om hon kan.


Snart kanske allt mitt sladder på mage och lår är borta:D

Av Marie - 11 april 2011 08:29

Ringde akademi kliniken direkt kl 8 för att boka tid för konsultation men dom i receptionen var upptagna så hon i växeln tog ett meddelande så skulle nån ringa upp mig under dagen. Jag hoppas det blir snart.


Ringde kronolle sen oxå fått brev om att dom ska se om dom kan dra nå pengar av mig för nån skuld som jag inte ens vet vad det är. Dom hade kö men sen sa en röst att dom kunde ringa upp så valde det. Men inte heller dom har ringt än.


Jag hoppas akademi kliniken har tid för konsultation hyfsat snart sen op tid inte långt efter det. Men med min tur får jag väl vänta.


vaknade vid 6 imorse med en skit ond axel och arm så var bara och gräva sig upp ur bolltäcket och sätta på kaffe ta ett glas saft soppa och ta medicinerna. Vet att jag kommer få ont före 20 ikväll nu men då får jag ta en burana. Magnet röntgen av halsryggen står det på brevet till den 26 tycker dom borde röntga axeln oxå men det tyckte tydligen inte läkaren för han var säker på att det kommer från nacken efter den gamla bil olyckan.


Fick tidigare tid för att hämta medicin iafall så 12.45 ist för 16 lite bättre när man är utan stes. Ångesten har smygit fram idag oxå. Men när jag hämtat medicin ska jag gå ner på stan och få batteri bytt i mammas klocka sen upp till henne och byta sängkläder åt henne medan hon fållar upp mina byxor för jag och hennes symaskin kommer inte överens.


Nej nu ska jag stirra på telefonen tills den ringer.

Av Marie - 10 april 2011 12:29

Idag såg ja riktigt snygg ut när jag vakna. Skulle nog kunnat skrämma folk. Eller vad tror ni?

  Hinkat i mig kaffe och nu energi dryck. Men har lyckats dammsuga och bättrat på hårfärgen. Men har knappt ork att stå upp. Fått ta lugnande för det är kaos i hjärnkontoret. Det är inte tankar i hundra km i timmen utan siraps segt och samma saker om och om igen. Skulle vilja ut och gå men vet inte hur långt benen skulle bära mig. Tror det får bli en dag i soffan. Vart nog för mycket intryck igår som huvet inte hunnit med och smälta riktigt.


Men imorn får jag masa mig upp i tid och ringa alla samtal jag ska ringa. Men har inte så mycket pengar på mobilen så får nog gå til blåkulla och ringa. Eller hoppas på att mina pengar räcker. Ska ringa kronfogden och fråga vad det är för jälvla skuld dom kräver pengar för. Står inte vem som ska ha pengar bara att det ska in 14000 nånting. Sen ringa akademi kliniken och boka tid för konsultation. Ringa uppsala och säga att jag inte vill bli opererad där. Ringa V-ås och säga att jag ska operera mig privat men dom får betala för framsidan.


Nej nu hänger inte min hjärna med mera energidryck och svara på bdb inlägg och msn blinkningar.

Av Marie - 10 april 2011 08:31

Gården spenderades i Gävle med att träffa söta Amalia. Jag började dagen med att vakna 5.30 och kunde inte somna om fast jag inte behövde upp fören. 6.45 så gick upp och drack kaffe och klädde mig och sminkade och fixade håret. Runt 7.30 åkte jag för att tanka. Sen bar det iväg mot Gävle. Tog bilen ist för tåg för var så rädd att det inte skulle gå nått hem när det plötsligt försvann från tabellen på hemsidan.

Kom fram vid 9.30 körde lite fel inne i Gävle och fick åka på en gata där bara fordon med tillstånd fick åka men jag ansång mig ha tillstånd:P


Sen parkera jag där jag tänk mig rusade till centralen för att gå på toa för energidrycken jag hällt i mig på vägen ville ut. Och det blåste så jävligt efter vägen så man ficl hålla hårt i ratten. Men sen kom hon och hon var SÅ Söt. Vi gick upp på stan och kika lite sen gick vi på ett lunch stille och Amalia käkade sallad och ja drack latte. Hade tagit mig en näringsdryck direkt jag kom fram. Sen gick vi vidare mera hittade en vår jacka båda två och lite annat jag köpte en Gul klänning. Bild finns på bdb.

Men här bjuder jag på en bild på oss två i solen, men det envisades med att blåsa!


  Tom jag tyckte det var lite mtk folk i rörelse så jag behövde stesolid så när vi båd hittat vårjacka som vi var på jakt efter och  kikat lite mera så gick vi på Waynes och fika men där var det tok hög ljud nivå så jag fick nästan panik. Amalia tog tåget 14.10 ist för hon var tröt efter att ha varit vaken större delen av natten. Så jag brumma hemåt i blås vädret. Fick stanna i Avesta på Willys och gå på toa för igår va min blåsa envis. Köpte mera saftsoppa och kaffe och ny röd hårfärg så jag kan bättra på den för det har börja glida ut.


Men på det hela taget var det en kanon dag även om vi båd tyckte det var för mkt folk. Hoppas vi ses igen över en helg när du kommer hem från Tailand sötnos!<3

Av Marie - 9 april 2011 06:22

Jag hade ställt klockan på ringning kvart i sju.  Men vaknade halv sex. Försökte somna om en stund men det gick inte så gick upp och gjorde kaffe och svarade på sms jag fått av Amalia hon har varit vaken nästan hela natten så lär få hälla i henne kaffe det första jag gör när vi ses;)


Nu sitter jag här med mitt kaffe och lyssnar/kollar på min kära Mimikry dvd det var Längesen nu faktiskt. Ska se om dom två outfitsen jag valde mellan igår känns lika aktuella idag eller om det blir något annat när kaffet är urdrucket. Sen få i mig lite frukost och fixa hår och smink innan jag ska ge mig iväg. Måste tanka på vägen oxå. Dumma banken har dragit för visa och internetbank i natt grrr på dom.


Nej nu ska jag sörpla vidare på kaffet. Uppdatering om dagen kommer säkert ikväll=) och kanske lite bilder dock troligast i bdb=)

Av Marie - 8 april 2011 10:55

Det var längesen nu men igår var det tydligen dags för en gränspsykos igen. Jag minns att jag började kolla på "du är vad du äter" och tog mina 20 mediciner samt en 10 mg stes för att bara 8 mg trilafon inte gör mig trött. Har tagit den kombon förut utan problem. Men från igår kväll minns jag inget mer än att jag nångång i natt försökte ta av mig en filt jag inte hade på mig.


Vaknade med kompress på armen som jag inte har nått minne av, men hade helt klart skurit mig. Vet inte mer vad jag kan ha gjort för minnet är helt tomt. Totalt raderat från strax efter 20 tills jag vaknade första gången vid 5 men somna om ganska snabbt och lika vid 6 sen vakna jag vid 7 och blev mera riktigt vaken och såg min arm. Gick upp och satte på kaffe och tog ett glas saftsoppa och gav katterna mat.


Pratade med Gunn om det hela när jag var där. Hon tror att jag går in i gränspsykos för att jag är för utmattad eftersom jag äter för dålligt. Så min hemläxa till måndag är att äta 5 gånger om dagen och helst två måltider fast föda. Får se hur det går men ska försöka. Sen undrar hon ff hur jag kan stå på  benen med alla mina mediciner men konstaterade att jag väl behöver dom nu men om hon själv stoppa i sig en bråkdel av dom skulle hon inte ens stå på benen. Och nån snabbare läkar tid gick inte och få för läkaren är borta tills den veckan jag har tid. Så får stå ut timme för timme med max dos stesolid. och så mat mat mat.

Av Marie - 8 april 2011 07:52

Det känns som att jag vill hoppa över den hära dagen ändå har jag inte varit vaken mer än en timme. Men imorn får jag iafall göra något. Jag får åka till Gävle och träffa sötnosen Amalia. Ska bli skönt med en dag och göra något men jag är inställd på att den kan komma och bli jobbig men jag har vb medicin med mig. Ja eller jag ska och hämta om en timme. Och min jävla arm gör ont men jag hoppas Orudisen hjälper bättre idag än igår. i natt har det iafall inte gjort lika jävla ont som igår natt. Skulle behöva dammsuga här hemma men tror inte min arm gillar att dra runt på dammsugaren. Får kanske göra ett försök senare ändå är jävligt med katthår här.


Igår va det mkt ångest och trodde inte jag skulle somna på en trilafon men en 10a stes till den så däcka jag. Men vaknade 5 lyckades somna om vakna 6 lyckades somna om sen 7 och då gav jag upp.


Ska ner till Gunn kl 9 efter det blir det promenad, var sol nyss men den försvann men den kanske hinner hitta tillbaka, blåser iafall inte storm idag.


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fortsätta slöa med nyhetsmorgon och göra nått åt mitt bångstyriga hår orkar inte platta det nu.

Ovido - Quiz & Flashcards