Maries liv om allt och inget

Alla inlägg under april 2011

Av Marie - 1 april 2011 16:14

Var hos familjeläkaren idag med min onda axel och arm han trodde det kom från nacken efter en bilolycka jag var med i för 14 år sen. Så han skulle skicka remiss för magnet röntgen för dom har bara gjort vanlig röntgen. Sen remiss till sjukgymnast samt gav  mig nån sorts ipren fast dom är dubbelt så starka och retard. Som jag ska ta ihop med alvedon två gånger om dagen. Han trodde även det skulle hjälpa magen. Fick även omeprazol för dom testade jue bara en tablett en dag på sjukhuset och han sa att det kunde behövas några dagar för dom att få effekt. Så ska ta en varje kväll i en månad nu.


Efter det var jag på apoteket och köade i hundra år för att få mina piller. Sen direkt till psyk för att få medicin delat. Nu har dom fått alla sorter jag ska ha.

Sen till blåkulla och säga hej då till Rikard och  Caroline som åkte hem idag.


På eftermiddagen hörde Amalia av sig och ville komma och hälsa på men sen ville hon att jag kom dit ist men jag kände mig inte tillräckligt stabil för att åka så långt och träffa helt ny människa och allt eftersom jag ff inte är helt hundra.


Istället blev det så att Marie från Falun ska komma ner och socialisera dricka kaffe röka kolla på csi samt att hon ska toppa mitt hår så jag slipper betala en dyr frisör för den saken näe hon ändå kan ska strax åka och tanka sen mot avesta och möta henne. Måste in på ÖB oxå och köpa bubbel påsar så jag har. Mina är slut. Hde rejäl besluts ångest gällande kläder. Tänkte inviga mina zebra strumpbyxor som legat oöppnade länge men jag trivdes inte alls i dom så dom ska flytta till umeå ist, var nån där som började dreggla när jag nämnde dom:P


Nej hej hopp nu ska jag släpa ut en säck med lite sopor sen ge mig iväg får se om det blir öb före eller efter. Marie har inte svarat på om hon ville med eller inte. Men hon hinner jue svara innan jag har tanka klart och kommit fram det värsta som kan bli är att jag får vänta på stationen längre men det överlever jag.

Av Marie - 1 april 2011 07:58

Vid  halv tio igår förmiddag lastade jag och Caroline in tre stora sopsäckar med pant i bilen och gasade mot V-å första stoppet var Willys och panta alla flaskor. Fick ihop runt 160 spänn inte helt fel.Sen skulle vi köpa en röjsåg på jula åt pappa så vi begav oss in där och letade den till slut hittade vi den i en jätte kartong så det var tur att vi var två som kunde bära. Tog oss igenom butik till kassan med den sen ut i bilen med den och fälde en del av baksätet för att få in den. När det var gjort gasade vi vidare in till stan och parkerade i punkt huset vårat mål var New Yorker men vi fastna först på Glitter och köpte varsit par örhängen, jag köpte ett par som såg ut som säkerhetsnålar=) Sen gick vi vidare till New Yorker det blev populärt=) Jag fick en tröja av Rikard och Caroline som jag blev helt här i den på bilden men på bilden sitter den ihop med en lång ärmad som jag hade under:

 

Caroline hitta också två tröjor sen var det inte så jätte mycket mera kul så vi gick vidare till HM jag skulle se om du hade nån bra väska för min stjärnväska är trasig sen har jag bara en turkos som är bra med fack som jag gillar och turkost passar jue inte till allt, men dom hade den turkosa i svart så jag blev glad:D hittade även ett svart militär bälte på herr divided alla mina svarta bälten är för stora. Och det var club dagar så fick 10% sakerna=)

Efter det gick vi till Gina Tricot men inget av oss hittade nått så vi gick runt lite innan vi käkade på Mc donalds innan vi åkte hem, jag fick i mig en halv cheese burgare utan ena brödet utan att magen blev allt för arg. Men när vi kom hem och fikade tog jag en kaka jävlar vad arg magen ble då.


Idag ska jag till familjeläkarna 10.30 med min ond arm axel jag dragits med till och från sen oktober. Se om dom hittar nå fel. Ska även ta upp mag problemet om det inte är en sån läkare som vägrar lyssna på annat än det man ringt och sökt för.


Nej nu ska jag fortsätta döda huvudvärk med kaffe,vatten och saft soppa, kan jue inte ta nå värktablett som påverkar armen.

Om Marie


Här bloggar jag om mitt liv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards