Maries liv om allt och inget

Alla inlägg under juni 2011

Av Marie - 1 juni 2011 11:37

Fick veta när jag hämta medicin att läkaren beviljat mig nitrazepam vid behov det var skönt, så hämtade ut dom efter att jag varit på möte på FK, jag frågade Gunn om det inte stod "hämtas och handas av ssk"  på receptet för läkaren brukar skriva så. Men hon var helt säker på att han inte skrivit så denna gång, men väl på apoteket så stod det såklart det, så hon på apoteket ringde psyk och fick godkännande att jag fick hämta dom. Så ska jag lämna in dom i eftermiddag. Och självklart hade han skrivit en förpacknings storlek som inte ingick i högkostnadsskyddet så fick betala för dom. Men ska receptet förnyas sen får han fan skriva den storleken som ingår, dom förvaras jue ändå på psyk. Tänker inte betala massa för nått jag kan få gratis. Men nu kommer jag säkert sova bra bara för att jag har piller vid behov. Men får inte ta dom så ofta för läkaren gillar inte kombon concerta och benso. Men vid nödfall går bra.


Mötet på FK gick också bra, hon uppdaterade nån plan som var sen början på 2009 men det mesta stämde sen visade hon vad hon skrivit till aktivitetsersättningen och har jag tur är den godkänd och klar inom en vecka och har jag otur tar det flera veckor med semetrar hos dom som bestämmer och sånt. Men jag håller tummarna för att det går fort=) Vore skönt att få det klart, hon skulle skriva att jag skulle få för 2 år till också.


Nu blir det dricka upp kaffet sen diska. Borde äta också, köpte en modifast bar på apoteket för att det var mellanmåls dags, dom är verkligen inte höjdar goda!


Ovido - Quiz & Flashcards