Maries liv om allt och inget

Alla inlägg under februari 2012

Av Marie - 14 februari 2012 08:07

Under samtalet med Malin igår bestämde hon sig för att jag skulle in till jouren på bedömning efter att jag erkänt mina tankar på överdos och självmordstankar och planer. Åkte hem och packade och tog en sjuktransport in. Fick vänta ett tag sen träffa en underläkare som tyckte jag skulle få läggas in några dagar för att landa och hindra mig från att göra något. Men han var jue tvungen att prata med sin bakjour/överläkare som fattar det avgörande beslutet. Och med min tur var det Dr D som vägrat lägga in mig förut och han vägra även denna gång. Han ansåg att dom inte kunde göra något i det långa loppet och då var inläggning meningslös. Jag försökte förklara att det var NU jag behövde hjälp och kanske nån medicin justerng men framför allt hindras från att skada mig själv och få landa lite. Men allt dom gjorde var att skicka en remiss till psyk här om att jag ska ha en akut läkar tid för att disskutera mediciner och ev ändringar. Så fick jag med mig en mugg flytande theralen jag skulle ta när jag kom hem eftersom den verkar fortare än tabletterna.

Så var bara att ta taxi hem igen och ta theralen supen och en sömntablett och lägga sig under bolltäcket och föras bort av sömnen.


Nu ska jag bara klara denna dag också, imorn bitti ska jag till Gunn och hämta medicin får se vad hon säger då. Men lär inte hända något fören jag ska till Malin på måndag tidigast.


Malin ringde även till apoteket igår och spärra alla recept jag kan ta ut själv så nu måste dom hämta allt åt mig. Jag vile skrika nej när hon föreslog det men jag kämpa emot och sa ja till det.


Nu får jag bara kämpa vidare. Rikard säger att jag är stark men jag känner mig allt annat än stark...men kanske på nått litet vis eftersom jag klarat mig hittills.


Av Marie - 13 februari 2012 13:12
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Marie - 13 februari 2012 12:43

Den dära jävla ångesten vägrar släppa taget idag. Piller av tre sorter i max dos och bolltäcke till trots. Tur att jag ska ner till psyk halv två så jag får prata igenom allt med Malin och gå igenom ångest schemat jag gjort sen förra veckan. Och prata om i tisdags. Känner mig farligt nära att göra en repris av det får se vad hon säger om det. Ska kämpa emot allt jag kan. Göra allt jag kan för att inte falla.


Av Marie - 13 februari 2012 07:49

..jag säger fan upp mig för tillfället, vakna med ont i axel.knän och huve. Och uppe på det skenande ångest. Så var bara att peta i sig piller mot båda delarna och sätta sig med en mugg kaffe. Blir inget FNS idag känner fasa bara vid tanken av att gå dit med massa ångest och sitta bland massa folk.

Får hoppas jag känner mig piggare tills jag ska till psyk. Har iafall gjort veckans hemläxa.


Av Marie - 12 februari 2012 09:05

Mornarna brukar vara min bästa tid, ångest fria och njutas med flera muggar kaffe. Men nu har ångesten redan kommit och jag har fått stoppa i mig några små rosa. Jag hoppas den backar igen och låter mig vara i fred. Idag har jag inga stora planer, cykla och glo på tv. Orkar inte ta tag i nått annat och tvättade och städade igår. Får se vad mina knän säger om att cykla, fick tillbaka mina keramiska knäskydd av pappa igår för jag kom på att han fick låna dom för flera år sen när jag inte behövde dom längre. Dom tar inte bort all smärta i knäna inte heller naproxen men det känns lite bättre.Kanske ger mig ut på en promenad om bihålor och hals går med på det, igår gjorde dom inte det. Börjar känna av hals ont så gör ont och andas med munnen i kylan och andas jag med näsan ilar de i hela huvet och bihålorna.


Nej nu ska jag prata vidare med fina Jezzie och dricka lite mera kaffe ihop om att ångesten försvinner.

Av Marie - 11 februari 2012 08:14

Somnade innan The Voice var slut således missade jag QX-galan vaknade 22.30 men orkade bara inte hålla mig vaken och se resten. BITTER? Jag? Nej nej inte alls -surar i ett hörn- Men så blir det när man häller i sig 50mg theralen för att hålla sig lugn. Men är väl iofs bättre jag sover och mår okej än ligger och det vrider sig i magen och huvet plågar mig. Men still, bitter. Det är jue den ända galan av alla som går som jag Vill se. Men men nu är det som det är.


Idag ska jag tvätta mellan 14-18 varför tog jag inte passet 11-14 när det var ledigt? Nu var det bokat. Jaja får tvätta senare. Så ska jag dammsuga,skura badrummet och spis och köks bänkar, damma tänkte jag mig. Hinner börja innan tvättiden sen fortsätta medan jag tvättar. Hur lite lust jag än har så Ska det göras. Ska snart riva ur sängkläderna ur sängen så dom är redo för tvätt. Sen har jag en full tvättkorg kläder. Gardinerna som ska tvättas får kanske åka med oxå eller så får dom ligga och skämmas i tvättkorgen tills det är dags för handduks tvätt.


Nu ska jag göra mera kaffe, ska faktiskt göra perkkaffe för att snåla på mitt snabb kaffe. Sen fixa nån frukost.

Av Marie - 10 februari 2012 17:39

Dagen har varit helt okej hittills. Upptäckte att min motorvärmare verkligen inte funkar när jag kom ner till bilen imorse rutorna var isiga så var bara och ställa bilen med full värme på tomgång och skrapa. Var fruset även på insidan. Min vanliga tur! Efter att jag hämtat medicin åkte jag förbi Servus och köpte fika och toapapper åt Erika åkte hemöver gick upp till Erika och fikade lite sen kollade jag och Anton på Hahoerana (I drömmarnas trädgård) ritade byggde med klossar och kollade mera Hahoerna tills han somnade på min arm medan Erika vilade med sin feber och hosta, men stackarn har tydligen bara blivit sämre idag och hon och karln som ska till V-ås nu ikväll och se RAW hur ska hon orka det? Men hoppas ni får trevligt gumman!

När jag kom hem käkade jag lite och kollade på tv sen badade jag och läste min bok "Gå din väg men stanna" Än så länge har den handlat mera om hennes ätstörningar än borderline men det kommer kanske. Sen fick jag sms om att mitt Ellos paket kommit, det skulle kommit igår! Åkte och hämtade det och köpte broocoli och svamp paj, åkte till Blåkulla och käkade och provade mina byxor ifall dom skulle behöva sys upp, ena paret passa perfekt i midjan men var lite långa andra paret var perfekta i längden men stora i midjan. Men mamma kom med den smarta i den att jag ska tvätta dom för långa innan jag syr upp dom. Så dom får åka maskin imorn när jag har tvättstuga.

Sen skjutsa pappa hem mig för han ville behålla bilen till imorn när det skulle vara lite varmare och kolla lite mera saker och försöka få dit mina nya torkare så dom sitter bättre dom satt tydligen inge bra nu.


När jag kom hem läste jag lite sen la jag mig i sängen och kolla på tv under bolltäcket för jag började känna mig orolig och det hjälpte med två theralen och lite vila.

Nu har jag tagit en "gone" nån kapsel som ska hjälpa till att gå ner i vikt som jag fick reklam om på facebook, man fick första asken gratis bara betala frakt. Man ska ta dom tre gånger om dagen 30-40 minuter före måltid. Får se om dom hjälper eller om det oxå bara är bullshit. Blir lax mos sparris till middag matlåda från frysen. Blir matlådor och sånt jag har hemma nu har inte så mycket pengar kvar och psyk kostar på måndag. Ska ringa på måndag och boka ny tid hos FLE oxå glömde det idag.


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen värma maten och kolla om Ozzy vill in.

Av Marie - 10 februari 2012 08:01

Självklart somnade jag ifrån Biggest Loser igår kväll igen. Får se reprisen i eftermiddag. Vaknade 5 i morse och tänkte gå upp men så bestämmde jag mig för att envist försöka sova lite till och lyckades somna om. Vaknade 7.40 kändes härligt. Upp och äta frukost och dricka lite kaffe. kl 9 ska jag hämta medicin sen ska jag över till Erika och vara lektant åt Anton så hon får vila för hon är däckad i feber. Vi ska rita bygga med klossar och titta på tv. Får se hur länge han nöjer sig med mig:P



Om Marie


Här bloggar jag om mitt liv

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards