Maries liv om allt och inget

Alla inlägg under februari 2012

Av Marie - 9 februari 2012 18:20

Tisdag kvällen slutade med en alvedon överdos så hamnade på Akuten i Köping sen upp på HIA fick ligga med dropp tills sent i går eftermiddag, så tog dom nya prover då hade paracetamolet i kroppen gått ner så pass mycket att jag inte behövde nå mera dropp. Sen imorse tog dom nya lever prover och dom var också okej. Så på eftermiddagen blev jag körd till akut psyk i V-ås för bedömning, dom ansåg att jag kunde åka hem och ha kontakt med öppenvården. Det tackade jag för, ville inte bli inlagd.


När dom skulle sätta nål på Akuten fick hon sticka 4 gånger innan hon fick in minsta nålen på handen men den funkade inte sen när det snabbba 20 minuters droppet skulle in så dom fick försöka sätta ny nål vilket blev 3-4 stick till innan dom fick dit en ny rosa nål som funkade. Jag har blivit riktigt svår stucken med åren. Igår tog dom prov ur nålen men idag stack dom först på ena handen med vanlig nål fast jag sa att butterfly nål brukar funka bäst. Då fick hon inge blod, sen tog hon butterfly nål  på andra handen då fick hon blod.


Jag Inser Själv att detta måste få ett slut men det är inte så jävla bara och sluta när ångest monstret sätter igång och härjar och tjatar i huvet på en. Det blir ett lugn några dagar efter en överdos som nästan tja gör det värt ibland. Men jag vet att jag kan spela med döden som insats ibland. Jag ska prata med Malin på måndag om vad vi ska göra för att jag ska lyckas stå emot. Sen sa läkaren på akutpsyk att jag ska ha en läkartid och följa upp medicinerna här hemma så snart som möjligt får se om jag får det.


Nu ska jag grotta ner mig i soffan med kaffe och kolla klart på biggest loser sen duscha. Och pappa borde komma med cola snart XD

Av Marie - 7 februari 2012 18:55
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Marie - 7 februari 2012 17:05

Tog mig iväg på FNSs möte på Hälsocenter på förmiddagen, men kan inte påstå att jag lärde mig så mkt om motion som jag inte redan visste. Men jag var där iafall, jag som inte ens behöver vara där på tisdagar. Ett plus poäng till mig. Men var lat och tog bilen dit för dom hade plogat helt  onödan här i området så det var svin halt och kom inte ihåg att jag hade broddarna i väskan fören jag hitta dom sen. Men har cyklat 7 km idag hitills och tänkte avverka dom sista 3 upp till milen under biggest loser nu kl 6. Ätandet har gått åt helvete idag, har börjat "hetsäta" på mitt vis, köpte 6(!) jävla winerbröd på servus och har tryckt i mig allihop idag så nu mår jag skit över det och vill straffa mig själv men kan jue inte spy och laxera är ingen bra ide när jag ska hämta medicin kl 9 imorn bitti. Men finns ju ett sätt kvar...det gör inte av med några kalorier men det är straff. Får cykla lite mera oxå och om det är lika milt imorn som idag får jag gå en rejäl promenad.


Sovit i eftermiddag för att hålla ångesten borta. Har börjat för "ångest schema" morgon-förmiddag-eftermiddag-kväll så ska jag och Malin utvärdera det på måndag hur jag har mått. Kanske ska testa timme för timme schema igen om detta inte funkar bra men jag tror detta kommer gå bra. Ångesten får mig att äta att äta ger mig mera ångest. Jävla onda spiral!!


Nu ska jag göra nått annat.

Av Marie - 7 februari 2012 07:06

Igår somnade jag i sängen vid 16 när jag la mig under bolltäcket för att kolla tv och vila bort ångesten, somnade, vaknade kl 18 satte på biggest loser på femman, somna igen, vakna kvart över kollade nästan hela biggest så somna jag igen, vakna ett i natt, var upp och gjorde en macka åt den och kolla lite på tv somna igen och sov till 6.30 då gick jag upp tvivlar på att jag hade somnat om efter så mycket sömn. Men det är skönt och kunna sova bort ångesten ist för att göra nått dumt. Haft sug senaste veckan flera gånger efter både överdos och skära. Men kvällarna med Erika har varit guld som sysselsättning, TACK gumman <3 Du betyder massor! Skönt och ha henne nära men vill inte bli för efterhängsen heller. Hon har jue både jobb och Anton och ta hand om också.


Idag har jag inga planer direkt, dammsuga och städa badrummet tänkte jag mig. Men ska inte ut nå vad jag vet. Men MÅSTE cykla den dära milen idag igår blev det bara fjuttiga 2.5 km men men en bra början iafall när jag inte cyklat på länge. Och åt rätt bra igår utom där på eftermiddagen kvällen när jag somna då.´Men sover man behöver man ingen mat:P


Nu ska jag njuta av morgon lugnet och dricka kaffe och kanske cykla lite till nyhetsmorgon. Se om Jessie kommer in på msn snart=)

Av Marie - 6 februari 2012 07:30

Gått upp 11 kg på lite över två månader. Provade nyss jeans provade 3 par och kom inte i nått av dom, alla var för tighta över höfterna. Så nu blir det hålla igen på maten och verkligen äta på mat tiderna bara. Och börja cykla ordentlig igen och gå så mkt jag fixar i kylan med mina bihålor. Jag MÅSTE ner i vikt igen. Vägrar köpa större kläder! Jag ska INTE bli ett stort jävla hus igen! Mat klocka och INTE äta mellan mat tiderna och cykla -nicka-

Av Marie - 6 februari 2012 05:12

Okej att jag är van att vakna tidigt, men kom igen, 4.10? Försökte verkligen somna om men det gick bara inte. Låg och läste lite men hade inte ro, löste lite sökord men hade inte ro med det heller så jag hamna här med en mugg kaffe. Nu är det 45 minuter kvar till Nyhetsmorgon börjar. Jag roar mig med musik och kaffe så länge. Kroppen gör faktiskt Inte ont i dag bara huvet. Huvudvärken börjar återigen bli en återkommande besökare suck. Fryser gör jag oxå som vanligt.


Idag SKA jag ta mig iväg på FNS missade det i torsdags och missar nu på torsdag eftersom jag ska till FLE då med min cp axel. Men har jue tid på mig att komma i ordning till FNS idag iafall så behöver inte känna mig stressad haha. Har ont i bihålorna så skönt att det "bara" är 8 minus ute hinner kanske bli liite varmare tills jag ska ut.


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen ställa mig i en varm dusch och tina upp. Ångesten krälar under ytan sådär ovälkommet som om den kommer göra rejält gästspel så ska mota den i grinden med lite medicin. Orkar inte med några ångest utbrott nu på morgonen.

Av Marie - 5 februari 2012 07:42

Igår klev jag inte ur pyjamasen fören jag gick över till Erika strax efter 17.30 låg och sov nästan hela eftermiddagen för jag hade ångest och överdostankar jag ville mota bort. Så tog theralen och sov med några uppvaknanden för toa besök och macka. Funderade på att ringa mamma och säga att det inte var så bra men tänkte att då säger hon väl åt mig att komma dit och det hade jag ingen lust med så medicin och sömn och lite skriveri i psykblocket fick lösa det hela. Och det gjorde det jue=)


Sen gick jag som sagt över till Erika och kollade på melodikalaset och käka lite onyttigt och drack ohumana mängder cola light. Men ibland får man göra så=) Det var trevligt iafall och rätt låtar  gick till final enligt oss=) Anton panton var grinig och kinkig när jag kom för han var hungrig men när han fick lite mat blev det bättre sen såg vi på bolibompa innan han drack välling och la sig. Han är Såå mysig och pratar massa bara väntar på när han ska börja prata så man förstår det ska bli så kul=)

Jag fick springa hem och hämta toapapper oxå för Erikas tog slut och hon visste inte vart hon hade mera:p Tur jag bor nära;) Tog med fiskgratäng till henne och nån annan fisk med potatis till mig, micro mat alltså som jag hade i frysen så vi fick mat oxå. Anton skulle smaka av min hela tiden han tyckte den var god=)


Nej nu ska jag surra vidare med fina Jessie på msn och dricka mera kaffe och vänta på att naproxenen börjar värka så mina kropp slutar göra ont.

Av Marie - 2 februari 2012 06:35

Jag tar fan den ena sjukan efter den andra. Nu är magen ur funktion oxå. Bott inne på toa halva natten. Har lätt sår i röven nu. Ibland vore det fan skönt och kunna spy bara lite:P Men håller mig hemma från FNS idag ifall jag måste springa på toa. Inte säkert jag är "sjuk" kan vara min mage som bara ballat ur men vill inte ut iafall om jag måste på toa fort. Får se om jag är fit for fight i eftermiddag när det är tänkt att jag ska till Ludvika med mamma och pappa. Annars kanske jag kan trycka i mig lite stoppande piller men känns bäst om jag får ur mig så mycket som möjligt först.

Mår iafall inte lika illa idag så var nog något som behövde ut.


Jag blev inte så mycket till flytthjälp åt Erika igår för jag mådde så illa och hade ont i huve men dom fick fri tillgång till min bil och ska låna den lite idag på FM oxå. Skönt och kunna "hjälpa till" på nått vis när man inte kan bära saker.


Nej nu ska jag besöka hemlighuset igen.

Ovido - Quiz & Flashcards