Maries liv om allt och inget

Alla inlägg under mars 2012

Av Marie - 22 mars 2012 07:26

Ja jippi idag ska jag till tandläkaren och laga det sista hålet. Får se om han bestämmer sig för att dra ut tanden han laga sist oxå för den har gjort ont nästan ända sen dess till och från. Fanns jue risk för att det skulle bli utdragning av den. Ska inte vara där fören kl 11 kunde väl varit tidigare så jag blivit av med skiten?


Idag gjorde inte knäna lika jävla ont när jag skulle resa och sätta mig ist pulserar smärtan i dom hela jävla tiden=( Och höger handen har börjat göra ont när jag ska greppa saker eller stänger den. Så när jag skulle krångla på mig stödstrumporna gjorde både handen och knäna ont=( men foten känns bättre med dom på iafall.

Röntgen imorn iafall får se hur lång tid det tar och få svar på den. Ska fråga om det är nån ide och ringa upp imorn em eller om jag får vänta till måndag. Lär säkerligen ligga på och ringa för att få nått ur den dära jävla läkaren för han lär inte skynda sig med några besked.


Nej nu ska jag lägga mig och vila ett tag. Sov iofs ända till 5.30 imorse men är konstant trött är väl denna jävla smärta som gör mig trött.

Av Marie - 21 mars 2012 05:19

Däckade före 19.30 igår vaknade vid 21.30 och var vaken ett tag innan jag slockna igen. Sovit rätt okej i natt igen, tack soffan. Men vakna 4 och behövde på toa och samtidigt knacka Panicbabe på på msn så fastna och prata med henne och dricka kaffe fast jag hade tänkt försöka sova lite mera. Men knäna gör så ont så hade nog inte kunnat somna om, och Ozzy ville ut så han fick det.Varit ur soffan två gånger och båda gångerna har de knastrat som fan i knäna när jag väl lyckats ta mig upp och ONT gör det. Alltid värst fram till lunch strax efter. Sen är det uthärdligt fram till kvällen då börjar det om igen.


Ska ringa FLE kl 8 och höra om dom fått svar på mina prover jag lämna i fredags. Tänker ligga på som en igel för att få svar på undersökningar osv inte vänta på att dom hör av sig. Orkar inte gå så hära mera. Även om stödstrumporna jag köpte igår hjälpte så pass bra på foten så jag kunde gå till och från blåkulla:D Kärring varning deluxe men hjälper det så är det värt det!


Nej nu mera kaffe och prat med min sötnos.

Av Marie - 20 mars 2012 13:31

Sov på soffan även i natt och sov riktigt bra vakna några gånger av att jag böjt benen och var tvungen och räta ut dom. Sen vakna jag halv fem men ville verkligen inte gå upp då så tog en nitra och somna om till 8.15 riktigt skönt och få sova så länge. Ja eller länge för mig kanske inte för er:P

Sen tog jag en liten seg start på dagen innan jag tog mig en e bil tur till blåkulla och hämtade en äggtimer grej och läste gårdagens kompost (Fagersta-Posten) Sen åkte jag ner på apoteket och köpte stödstrumpor,japps du läste rätt Jag har köpt stödstrumpor, var Elin som tipsa mig om det igår att det kanske skulle hjälpa knäna och foten. Sen var jag in på coop och råååkade fastna vid hårfärgnings hyllan, dom hade inte min röd/svarta men är/var sjukt less på den obestäm bara röd/lila färg jag hade så köpte en sammets mörkbrun som jag sitter med i nu. Får se vad det blir. Om det biter över den dära jävla lila jag hade i. Sen hade Charlies stekt fläsk med löksås så köpte med en sån låda hem till lunch. Var Riktigt jäkla gott kan jag säga:D


Nu sitter jag med färgen i huve stödstrumporna på och funderar på att testa mig på en promenad när färgen är ur. Eller så kanske det är och utmana ödet? Men jag VILL röra på mig nu. Kan jue ta en kort runda bara.


Eller så sparar jag det tills imorn när jag ska till psyk och går dit och en liten runda hem.

Av Marie - 19 mars 2012 06:21

Igår kväll hade jag så ont i knäna att jag satt och grät ett tag. Detta är inte rockigt för fem öre. Röntgen på fredag är en klen tröst för tar väl in i nästa vecka innan jag får svar på det om det ens syns nå fel på röntgen.


Nu TOK snöar det ute. Var bara tvungen och lägga in det.


Pratade med Mattias igår om att jag sov så mkt bättre i soffan på dagarna än i sängen på nätterna, då fråga han varför jag inte sov i soffan på nätterna och jag tyckte han kläckte en bra ide så jag sov på soffan i natt däckade under Så ska det låta vaknade ett par gånger i natt men inte såå många gånger och sov ända till 5.30:D


Nej nu ska jag sura vidare över all jävla snö som  vräker ner och dricka kaffe.

Av Marie - 18 mars 2012 06:16

Somna på soffan igår eftermiddag och sov mellan 14-18 sen vid 19 la jag mig i sängen och kollade på tv somnade lagom till gladiatorerna började som jag så klart ville se men lägger jag mig i sängen får jag skylla mig själv men när knäna gör så ont orkar jag inte vara vaken=(

Vaknade således 3 i natt tog mig ur sängen på toa och hämtade lite yoghurt och flingor. Åt och slö kolla på nå skräp på tv men sen gjorde det så ont i axeln och knäna att ligga i sängen så tog mig åter igen upp och drog på vattenkokaren full med vatten och bar in kaffe och vatten i vardagsrummet satte igång CSI NY sista skivan=( Har sett tre avsnitt så har ett kvar nu och snåla på:P Hade jag inte haft monster elräkning hade jag köpt den säsongen jag inte har av Las Vegas imorn. Men det får vänta eller kan jue kolla på tradera om det finns billigt men dom brukar sluta dyrt=(

Nu på natten/morgonen har knäna gjort extra jävligt ont kan knappt böja dom eller räta ut dom utan att jag grimaserar och skriker. Det verkar aldrig vilja gå åt det bättre bara sämre=(

Jag hoppas fan dom ser nå fel på röntgen så man vet vad det är. Men med min otur är den väl fel fri så dom får leta fel på annat håll.

Men NÅTT jävla fel är det jue helt klart:S

Får se om jag får sova mera under dagen nu annars somnar jag väl före bingolotto ikvällXD


Av Marie - 17 mars 2012 18:36

Imorse vid 9 blev jag överbjuden till Erika och Anton så hoppade i lite kläder och haltade över dit vi gjorde i ordning te och kollade på Bilar, filmen Anton ser hundra gånger om dagen ungefär;)

Sen ringde pappa och skulle hämta mig för han skulle köra mig och handla och jag skulle tvätta håret på mamma. Så vi fixa det sen åkte jag tillbaka till Erika och hade köpt med mig kaffe för det hade hon slut på;) Så vi drack kaffe sen kom Erika på att hon skule försöka göra rent tvättmedel och sköljmedels facket i sin tvättmaskin som hon lovat bort till Sara för det var så igen geggat. Gick och plocka bort och hon fick bort Mycket skit därifrån. Sen behövde hon blötlägga en en del men hade ingen propp till diskhon så jag kläckte iden att hon kunde lägga den i badkaret^^

Vi umgicks några timmar och Anton sov lite vi börja kolla på film sen vakna han och jag visade honom mitt Lilleskutt lepsyl så då ville han ha det så söt ungen fick det så klart:p Jag är ändå inte så förtjust i lepsyl som smakar vanilj:P Han "målade" på mig oxå söt ungen.
Vid 13 gick jag hem och värmde  mat från igår och åt sen vi 14 la jag mig och skulle vila ner maten lite och vakna kl 18 shit råkade visst somna rejält:p Och nu vill jag sova mera men då lär jag garanterat vakna 3-4 i natt så ska hålla mig vaken och se Gladiatorerna iafall. Men ska nog snart bädda ner mig i sängen och titta där så somnar jag så gör jag.  Har haft sjukt ont i knäna och foten hela dagen men när jag sov slapp jag jue känna det. Men har känt när jag har böjt och sträckt ut benen även om jag inte riktigt vaknat.

Ska stoppa i mig kvälls meduciner nu sen får vi se vart kvällen drar.

Av Marie - 17 mars 2012 07:06

Den dära dejten igår gick inge vidare. Jag kände ganska tidigt att han inte var nått för mig men gav det en chans men det kändes bara fel och inte alls bra. Så skickade hem honom med sista tåget. Han fråga om han gjort nått fel och tjatade om att få stanna men jag var benhård. Jag hade sagt redan innan han kom att det kunde bli så dels för att jag sällan faller för killar sen för att jag inte tänker ge mig in något igen om jag inte verkligen känner för det. Han blev så klart ledsen för han tyckte massa om mig sa han men jag måste utgå från vad Jag känner och vill. Och det kändes bäst så.


Idag fick jag sova ända tll 6.30 nånting men vakna med ont i höger hand oxå:S Men hoppas det bara är ömt efter att jag hoppa runt på kryckor igår. Orkar INTE med flera onda ställen. Nu ska jag tjattra vidare med Mattias och Erika på msn. Mattias är nog den ända mannen som skulle passa mig haha det säger han själv iafall asg.

Av Marie - 16 mars 2012 13:30

Jag kryckade mig ner till psyk sen vidare till FLE för att ta prover. Ner till psyk tog det 20 minuter går på under 10 i vanliga fall. Men även om foten ville döda mig var det grymt skönt och röra lite på sig!


Ta prover var inte det lättaste hon stack i höger armen fick inget blod stack i vänster armen först kom inte sen grävde hon runt lite med nålen fick ut sina fyra rör sen kom en annan och sa att två rör var fel och hon skulle ha andra så hon fick kämpa ut två rör till en med lite vilja och envishet gick det oxå. Tur jag inte är stick rädd:P


Lämnade in asken med tramadol till Gunn idag för kände igår att det "sög i piller fingrarna" och vill inte stoppa i mig alla dom som det är nu men får jag sug på det vet man aldrig. Jag ska jue få besök i eftermiddag och kanske till imorn eller söndag får se hur dejten går=)


Men Aj aj aj vad foten gör ont efter promenaden nu ändå hämta pappa mig när jag skulle hem hade aldrig fixat och gå hem oxå. Får se hur det går och köra bil sen när jag ska hämta J. Men det ska nog gå bra inte tagit några värkpiller sen kl 13 då och han kommer vid 17. Ska jue inte åka långt heller.


Nej nu ska jag smörja in halva mig med med tigerbalsam dricka mitt kaffe och plocka undan lite i soffan och på bordet sen försöka välja kläder=)



Ovido - Quiz & Flashcards