Maries liv om allt och inget

Alla inlägg under augusti 2012

Av Marie - 11 augusti 2012 12:59

Både jag och frugan har råkat, på "folk" som inte verkar ha nån hjärna....Men vi vet när vi ska säga ifrån för att vi förtjänar bättre=) Men man kan fundera på hur folk kan göra som dom gör ibland...Vi har dock varann så vi klarar allt=)<3


Jag är ff tok cp förkyld, igår sov jag så gott som hela dagen innan jag ens orkade mig ur sängen, idag kom jag upp redan vid 10.30 haha men halv ligger i soffan nu för jag orkar inte göra nånting, blev en dusch iafall men inte känner jag mig nå piggare för det. Började hosta igår kväll och har hostat mig igenom natten, hittade en karta bisolvon i medicin skåpet för en stund sedan iafall så hoppas att det ska bli bättre=)

Har varit feber fri sen i onsdags, har haft feber i flera flera veckor sen när jag blir dyng förkyld försvinner den?:S Jag är verkligen normalt gjord:P Men idag var den så klart tillbaka. Är crusing här i stan ikväll och vill så gärna ut och crusa med pappa så hoppas att jag orkar få på mig lite kläder tills det börjar och åka med en sväng=)


Ozzymannen har varit som ett plåster på mig dom hära dagarna jag har varit sjuk, och i sängen bara SKA han ligga på samma kudde som mig även om jag flyttar mig..att en dubbelsäng kan vara för liten för en människa och en katt är fashinerande faktiskt:P Okej att tjejerna ligger där ibland oxå men dom ligger själva.


Nää fixa mera kaffe så jag piggnar till=)

Av Marie - 7 augusti 2012 13:54

Nån som vet vart man kan köpa sig ett nytt immunförsvar? Hade små ont i halsen igår kväll och imorse vaknade jag med taggtråd alt en stor cactus i halsen. Har feber som vanligt och känner mig helt  matt. Tänkte skita i att tvätta vid 11 för jag var så trött, men bestämde mig för att göra det ändå så jobbkläderna blev rena. Tog mig till Lidl och köpte lite sjukproviant sen hem och däckade i soffan.


Men imorn SKA jag vara piggare så jag kan jobba, även om jag måste ta bilen dit för att spara kraft. Så länge jag inte låter som en trasig gräsklippare går det nog bra. Kaffe,vatten,energidryck,värktablett och halstabletter så går nog timmarna på jobbet imorn oxå. Men jag har jue den fina gåvan att iafall känna mig frisk när det är dags och jobba:P Sen hur bra det är i längden är jue en annan sak, när jag började jobba under tiden jag gick i skolan och efter åt jobbade jag ett par år och har kommit fram till att jag nog inte var borta mer än 2-3 dagar på hela den tiden. Men så gick jag jue in i väggen brutalt till slut oxå. Men jag tänker som så, då mådde jag skit psykiskt och dövade ångest och depprision med jobb. Nu är det fysiskt det strular hela tiden, och just fysiskt ska man nog inte känna efter lika mycket. Men det är jue som jag känner det, sen älskar jag jue mitt jobb=)


Nej nu ska jag hälla i mig mera vatten och en till halstablett.

Av Marie - 6 augusti 2012 20:32

Jag har verkligen blivit dålig på att blogga, men jag sitter inte så mkt vid datorn och gör jag det tänker jag inte på att blogga eller har inget och skriva:P Det mesta som händer i mitt liv står på Facebook,det som inte står på fb har jue inte hänt;)


Var iafall hos sjukgymnasten i onsdags för att få träningsprogram för min stela nacke, hon gick igenom hela kroppen för att se om problemet kunde komma nån annanstans ifrån, och jo då, bäckenet är snett, skuldrorna sitter olika högt och för brett isär och ryggraden är rejält krokig hela vägen.....hon undrade hur ingen inte kunnat se det förut genom alla åren jag sprungit hos sjukgymnaster sen jag gjorde illa nacken för en sisådär 15 år sedan i en bilolycka, dock trodde hon inte att min axel som är sne beror på olyckan utan att kroppen varit sned hela livet. Så nu väntar röntgen av alla delar, ett ortopedbesök och "dom" innan jag får börja träna för att stärka kroppen.


Och magen bara jävlas och jävlas, så fort jag äter får jag ont och mår illa och kallsvettas...ska till en magläckare på måndag och prata och ta div prover. Nått fel har jag jue som går upp i vikt fast jag inte äter speciellt mkt och inte onyttigt direkt ofta.


Jobbade idag, börjat med måndagar nu också, men då 11-15 för att få lite andra tider. Var lite mera folk denna tid och riktigt roligt=)

Var hos Malin innan jobbet och vi pratade om saker som förändrats genom åren och speciellt sista tiden, och vad jag gör annorlunda nu.Jag är verkligen en helt ny människa, jag är gladare, positivare och tror faktiskt att jag klarar saker, förut såg jag bara allt negativt och att allt jag försökte mig på skulle gå åt helvete. Nu är jag en sån där "äckligt positiv" människa som jag själv kallar det, jag försöker hitta positiva saker i Allt som händer och sker, och jag tänker efter före jag gör saker, samt har insett att det finns lösningar på allt som för det inte är destruktiva. Okej att det bara är 5 månader sedan jag tog en stor överdos,men det var många år innan detta jag kunde stå emot så länge. I vintras var dom så många och så tätt att jag fått höra att vården nästan gett upp hoppet om att jag någonsin skulle komma ur det destruktiva, Om ens överleva till slut. Men jag har visat att ger man sig fan på att det ska bli bra så blir det det=) Men som Malin sa, att må så psykiskt dåligt som jag gjorde och vara så pass destruktiv är nästan som att vara missbrukare, man måste slå i botten,hårt. Innan man får nog och vänder uppåt. Jag vet att jag kanske inte kommer må bra för alltid, men jag är inte  rädd för att få en sämre period för jag känner att jag nog kan hantera det bättre nu Och jag Vet att det går över. Det gäller bara att stå ut i stunden, för över går det=)

Jag har dock inte mått dåligt eller haft destruktiva tankar på ett par månader. Det går väl upp upp upp nu sen planar det säkert ut, men sånt är livet. Det kan inte alltid vara jätte bra.


Nej nog babblat från mig. Ha en toppen kväll alla underbara läsare!<3

Ovido - Quiz & Flashcards