Maries liv om allt och inget

Alla inlägg under mars 2013

Av Marie - 19 mars 2013 18:33

Jag vakna vid 8 imorse, låg och kika på nyhetsmorgon, smsa lite. Sen däcka jag igen, med telefonen i sängen, så när pappa ringde hörde jag det inte, bara vibrator och ner grävd i sängen hörs den inte så mkt :P vakna vid 11.30 ringde upp honom, han ville käka lunch och ha lite plockhjälp. Så kasta mig ur sängen, kolla matsedeln på FP och ut, efter 30 minuter satt vi på china med mat framför oss, effektiv javisst^^


Sen till blåkulla och packa och sortera, snart är inte Blåkulla Resident Ljungberg längre. Gått otroligt fort med försäljning och finns Mycket och packa där. Och massa och slänga, hittade spår sen jag bodde hemma i garderoben i mitt gamla rum, 1/4 dels chips påse som gick ut 2005 och en om cocosboll låda som gick ut 2003 :P Och i det huset är de verkligen Allt sparat, tom små tygstumpar..och gardiner i överflöde. Får se vad som kommer upp i pappas fönster :)

Sen när jag kom hem på em, bjöd Erika på kaffe och Anton fick mig och dansa och jaga honom :P ujuj vad kondisen blivit sämre med mera röka och mindre kondisträning, ÄNDRING på det, men igår kväll körde jag alla styrke övningar trots att jag var däckad hela dan med feber och ledvärk. Men envis vinner ^^


Fick mina dvd boxar idag oxå :D CriminaL Minds s1 och Private Practice s 1 :D nu har jag och göra ^^


Nää dags och prata vidare med "min" tant, som troligen landar här den 3/4 :D



Av Marie - 18 mars 2013 18:06

Runt lunch började jag frossa och kände mig tung i kroppen, feber trots panodil, när jag lämnat Camilla vid tåget åkte jag och handla det allra nödvändigaste, typ toapapper :P

Sen hem och däckade i sängen med Stella, hon låg breve och knuffades och spann. Varenda jävla led i kroppen började värka, tog en diklofenak och efter ett tag blev jag piggare, men känner mig ff inte helt som människa. Men det vänder nog. Vill nästan påstå att det var tårarna och samtalet på psyk som satte sig fysiskt för att jag faktiskt inte vågar hantera det hela psykiska biten, jag är bokstavligen livrädd för vad som kommer hända när jag släpper på känslorna, men A-L säger att om det bara är hos henne jag kan gråta så får det vara så. Men hon påpekar oxå att hon finns där om jag behöver henne, och så boka vi in en ny dejt på fredag, följa upp veckan och förbereda helgen, samt checka av hur läkarsamtalet jag ska ha på tisdag gick.


Det är mycket tungt just nu men jag griper efter halmstråna med ljusglimat , men den största ljusglimten är inte ens ett halmstrå den är så mycket mer och större och får mig att le och vilja framåt. Du vet vem du är <3


Nej nu ska jag vila lite så jag orkar se Ullared och CSI ikväll.

Puss på er

Av Marie - 17 mars 2013 18:50

Jag väntar och längtar tills jag får ha Dig i mina armar <3 Jag hoppas på att det blir snart snart som vi planerar. Vi är så lika så det är läskigt men jag längtar verkligen, du känns perfekt, Det känns perfekt. Ibland kan ödet vara snällt och omtänksamt tror jag.


Camilla åker hem imorn, haft en mysig vecka, vi avrundar den med bingolotto strax sen Johan Falk. Skönt och ha sällskap av förstående vänner och som finns där hur det än är. Hon har verkligen fått mig att orka denna vecka. Imorn ska jag till A-L, hon "hotade" i fredags med att hon ska få mig och gråta, och släppa spärrarna, hon vet att jag vågar gråta där, för ingen ser liksom, och hon försöker verkligen få in i mitt huve att jag Inte måste vara stark, jag får vara ledsen och gråta jag med och inte orka riktigt. Bara jag inte går ner mig för djupt, hon stöttar verkligen och påpekar alla stora framsteg jag gjort och lärt mig av saker som hänt. Den bästa ever <3


Nej fan dags och göra sig redo för miljonvinsterna. Ha en fin söndag kväll alla sötnosar!


Och kom ihåg till mig själv: Stå ut för det går över, tankarna och känslorna är inte farliga det är handlingen som kan bli farlig.

Av Marie - 15 mars 2013 18:59

Dagens A-L samtal var såå bra, vi kan inte vara allvarliga ett helt samtal men det gör saken bara bättre kom vi fram till, vi prata om hur långt jag kommit, planera att vi ska små "fira" men 1 års dag av att inte varit inlagd,hon vill så gärna hjälpa, och pratade om att jag måste tillåta mig sörja mamma men att hon trodde att jag ff är i chock samt är rädd för känslorna som kan komma och hur jag ska hantera det, jag har haft mina sätt och hantera känslostormar men har lärt mig stoppa mig själv, och hon påpeka att skulle jag framöver bli så dålig att möten med henne och B räcker så skulle hon personligen få in mig på avd, om det verkligen behövs, vad jag än sa. Och jag tror henne, vill hon få igenom nått får hon det. Hon började leka "dunder musen" och satt som en flygande hjälte med ena armen i luften och lät "da daa" och sa att tvivlar jag på mig själv ska jag tänka på henne som den dära flygande musen med en röd och blå cape. Hon är för underbar. Hon får mig verkligen att tro på mig själv och påpekar varje gång vi ses att jag är en fin och värdefull människa, men främst om hur långt jag kommit i att hantera impulser och säga ifrån till folk om jag inte orkar med saker.


Den dära A-L ska jag allt hålla hårt i som finis Jackie säger <3


Och SNART får jag träffa Jackie oxå kan inte bli bättre :)

Av Marie - 15 mars 2013 10:41

Åh idag fick jag tom lite sovmorgon, dubbel dos alimeazin igår kväll gjorde att jag inte vaknade en ända gång i natt ,vakna vid 6 tiden och behövde på toa, så vakna Camilla då med så vi låg och prata lite sen somna båda om, Ozzy väckte mig vid 9.30 sen och ville gosa och ha godis, så det är klart min prins fick det :)


Druckit lite kaffe nu, ätit frukost och kollar på tv, pratar med en gammal vän från Umeå tiden på fb. Jätte kul och höra av dig igen gumman :)


Idag blir det psyk i eftermidda sen ska vi nog ta en tur till Ludvika och DollarStore :) Dom varnade igår för upp till 25-30 minus här, men vid 6 imorse var det "bara" 18 minus ;) nu är det 4 plus, dock i solen, men sol och fint gör en glad :)


Jag har slöat och målat om naglarna, börjar bli tjej som målar naglarna hela tiden...men jag biter iafall inte på dom då :) ska nog kika i Ludvika efter nå mera nagellack^^ det jag tänkte ha först idag hade torkat men rann samtidigt, gick inte och skaka liv i det så blev turkost ist :)


Näää nu ska jag göra lite mera kaffe och kika vidare på tv.

Ha en fin dag alla :) <3

Av Marie - 13 mars 2013 19:58

Igår eftermiddag hämtade jag upp Camilla i V-ås, vi tog en tur på US Sport, Lager 157 och Intersport outlet, letade ryggsäck men hitta ingen jag gilla, däremot ett par tok sköna knall röda mjukisbyxor på Lager 157, köpte ett linne och en topp på New Yorker innan när jag var på stan i väntan på tåget.


Sen åkte vi hem, och bara myste och kollade tv, idag har vi inte gjort mkt heller,jag var och hämta meds, fick besked om att jag skulle få en läkartid nästa vecka för att prata medicin, men i eftermidda kom ett brev med tid nästa torsdag, känns bra, vill få ordning på medicin så jag kan få försöka arbetsträna igen, möte med A-L,B och Försäkringskassan den 27 får se vad vi kommer fram till.


Nu blir det 112 på liv och död sen Trinny och Susanna stylar sverige, dom är i V-ås^^

Imorn ska jag till sjukgymnasten sen ska vi till Blåkulla och hjälpa pappa plocka lite, så kommer auktionsfirman.

Vi ska försöka få till en tur till Ludvika oxå, Dollar Store:D och hårfärg åt Camilla, jag skulle sååå gärna vilja bli röd hårig igen sen Oila färgen kommit med en Jätte röd men, NEJ inte färga håret jag har varit så duktig och dra ner på det, och färgen skulle nog inte fastna ändå.


Tack för mig nu och på återseende =)

Av Marie - 9 mars 2013 19:45
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Marie - 8 mars 2013 17:00

Inte alla som dejtar sin samtalskontakt på psyk, men det gör jag minnsan. Hennes egna ord ^^

Och idag skulle vi ragga upp en SSK för att få ut min meds. Men vi behövde inte ragga för B var där, Annars hade det varit grymt kul och se hur A-L hade raggat på dom andra ;)


Vi ska dejta två gånger nästa vecka oxå, jag sa att det känns mycket bättre idag men hon sa att jag är en människa hon inte vill prata i telefon med för då kan hon inte läsa mitt kroppsspråk hur det Verkligen är, jag kan säga en sak men mena en helt annan menade hon, på gott och ont. Hon kan verkligen läsa av människor och skönt och inte ha hemligheter och smyga med saker.


Idag har jag fått hem både min Mc Skinnjacka (fejk skinn) och nya överkastet till sängen blev skit bra och Sessan har prov legat att det duger =)


Ikväll blir det ta det lugnt och kika tv, lite sugen på att åka tåg till v-ås imorn, bara för att åka tåg är skönt sen in i stan och köpa cigg^^
Får se om jag får nått sällskap =)

Om Marie


Här bloggar jag om mitt liv

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards