Maries liv om allt och inget

Alla inlägg under januari 2014

Av Marie - 2 januari 2014 18:51

Kastade mig på telefonen imorse när kirurgmottagningens telefontid började, dom ringde upp inom en halvtimme och jag fick veta att jag hade fått en tid till GBP-specialisten på tisdag den 7 Så skönt och veta det och slippa gå och undra. Men jag vet inget om vad som händer vid det besöket, om han bara undersöker mig och bestämmer vad som ska göras och jag får gå och dras med plågorna längre eller om nått händer direkt. Jag hoppas dom gör Nånting direkt iafall så jag slipper dessa jävla smärtor!

Gått 2 veckor nu, inte speciellt lång tid men känns som månader med dom smärtor jag haft. Idag har ändå varit en ganska okej dag, inte så hemska smärtor, fören jag gav mig på mat till middag....kaffe går fin fint men mat? nehej...glömde såklart ringa dietisten om näringsdrycker oxå. Så får köra på proteinpulver och proviva,lite fil och branflakes och manngrynsgröt. Kanske köpa en låda nutrillet för vitaminer och minerales skull.


Hoppas dagarna fram till tisdag går FORT nu bara! Fina vännen Erika som är ledig ställer upp och kör mig eftersom pappa inte är hemma och jag inte vågar köra dit själv när jag går på morfin och är lite bäng i huvet sen om jag får en magkramp är det inte så lämpligt och sitta bakom ratten!

Av Marie - 1 januari 2014 18:29

Då var det nytt år då, jag tillbringade nyårsafton hemma i soffan i pyjamas, spelade bingolotto och drack bubbelvatten. Min mage är verkligen fuckt up, ont ont ont, och jag får knapra piller som gör mig bäng i huvet men för att stå ut måste jag ta dom. Idag har varit en extremt jobbig dag med magen. Sov några timmar på eftermiddagen för att slippa känna. Jag förstår inte hur nått som inte är något tydligt fel kan göra SÅ HÄR ONT. Jag vet att det är och hoppas för mycket men jag hoppas dom ringer med en tid till GBP-specialisten imorn tiden så blir i slutet på nästa vecka så vet jag iafall att jag Har en tid. Mardrömmen blir om värktabletterna tar slut och vart jag får nya...känns som att en del läkare tror att man vill ha dom bara för att bli hög medan andra förstår att det gör ont och man verkligen behöver smärtstillande för att stå ut och framför allt kunna äta.


Har inte tränat på ca 5 veckor, saknar det som FAN och det gör min kropp med, men vågar inte träna nu med tanke på hur ont magen gör, och innan drogs jag med förkylningen. Men men får träna när jag mår bättre. Kroppen skriker dock efter rörelse så får gå runt lite hemma det jag orkar, orkar inga långa sträckor i ett svep. Att åka och handla och gå igenom affären bara tar på krafterna och jag åker hem och däckar sen.Detta tär så klart på psyket oxå även om jag inte mår "destruktivt dåligt" som tur är med tanke på alla morfin piller jag har hemma. Men tanken på intox kan komma emellanåt när jag har som ondast, det ska jag erkänna. Men tänker INTE stoppa i mig nån överdos för då lär jag aldrig få nya och nån smärtlindring och det är inte värt smärtan jag får stå ut med sen. Så hellre lugnande och vara trött.


Tack hej för mig med gnäll.


Om NÅN vill köpa en hemsk mage med extrema smärtor så kan jag ge ett riktigt bra kompis pris!

Ovido - Quiz & Flashcards