Maries liv om allt och inget

Alla inlägg den 12 maj 2011

Av Marie - 12 maj 2011 18:44

Jag är skit trött men samtidigt så otroligt rastlös och orolig att så fort jag lägger mig i soffan flyger jag upp igen, men bara tanken på att ta en promenad får mina ben att kännas som spagetti och att jag inte ens skulle ta mig ner för trapporna. Men jag vill inte heller ta lugnande för då kanske jag blir för trött för att orka vara uppe och se Eurovision och ikväll tävlar jue sverige och vill se hur det går. Eller så tar jag lugnande nu och hoppas jag blir så pass lugn att jag kan sova tills det börjar kanske?


Imorse åkte jag med pappa in till V-ås och köpte min köksfläkt på ikea som jag skulle få i födelsedags present. Sen var han på besiktning av kroppspulsådern, han fick komma in 10 minuter före utsatt tid och var klar på typ 2 minuter. Så vi tog en macka och kaffe i cafeterian innan vi åkte hem men det var så pratigt och rörigt där så jag hade inte ens ro att dricka upp kaffet. Sen åkte vi en runda och kolla runt hela nya Ikea på vägen hem för jag kom på att jag inte sett vart City gross låg. Väl hemma bar pappa upp fläkten och kollade vad han behövde för att sätta fast den. Så skulle han komma och göra det efter att jag varit på muppgruppen. På gruppen idag skulle vi baka till nästa vecka när vi ska ha avslutning. Jag och en till skulle fixa kladdig kladdkaka och två andra morotskaka. Jag fixade typ hela kladdkakan, eller vi gjorde två en vi fikade idag och den blev bra:D Så jag tog receptet bjuder på sån nästa söndag ist för tårta tror jag.


När jag var där ringde kirurgen som dom sa var borta hela den hära veckan! Han fattade inte riktigt meddelandet som sskn hade lämnat igår. Men nu när v-ås är med på att betala skulle han styra upp operationen så att operera i Uppsala var visst inga problem. Så får hoppas jag får mera besked nästa vecka=) Han skulle bara dubbelkolla med V-ås om jag fattade rätt.


Nej nu ska jag ta dom dära lugnande och försöka lägga mig igen.

Har iafall köksfläkt på plats så köket ser bättre ut och jag slipper matos i hela köket. Och pappa spikade även fast min nätverkskabel och borrade upp en skruv och satte routern på väggen så den slipper stå på soffan=)

Ovido - Quiz & Flashcards