Maries liv om allt och inget

Alla inlägg den 27 november 2011

Av Marie - 27 november 2011 13:20

Förut har iafall nutrilett och bananer fått stanna i magen, men nu får jag inte behålla det heller, inte näringsdrycker heller. Har en tid till en "magläkare" på FLE den 5/12 men hon sa förra veckan att blir det sämre innan det skulle jag ringa och få en tidigare tid. Så tror jag ska ringa imorn bitti. Men det sjuka är att jag inte gått Ner i vikt av detta utan upp lite snarare. Min mage är skum.Fast å andra sidan pissar jag nog inte så mkt mot vad jag dricker vatten. Men är helt slut i huve och kropp av både fredagens äventyr och att inte kunna behålla det jag äter eller dricker. Imorn bitti blir det jag som ringer FLE. Får se vad dom säger.

Av Marie - 27 november 2011 07:10

Idag åker jag och hjärtat hem till mig, hon tar med sig sin lilla misse Zelda får se vad mina odjur säger om det, men jag har Bestämt att det ska gå bra. Får se hur länge dom stannar. Hjärtat vill ha koll på mig och mina mediciner ett tag efter händelsen i fredag.Så vi ska lägga in allt i medicinskåpet så tar hon nyckeln och ger mig medicin när jag behöver. En lösning ist för att bli inlagd som jag tycker är helt okej eller mycket bättre tom. Hellre hemma än psyk säger jag bara! Och på tisdag ska Stella steriliseras får se hur ynklig hon blir. Hon lär jue få ha tratt på sig ett tag:P


Nej nu ska jag dricka vidare mitt kaffe pussa på mitt fina hjärta och göra en shake snart så jag får i mig mera frukost än en brun prickig banan.

Ovido - Quiz & Flashcards