Maries liv om allt och inget

Alla inlägg den 29 november 2011

Av Marie - 29 november 2011 13:03

Var och fick medicin imorse och hade samtal med Malin. Vi prata lite om fredagen och att jag Måste ta det lugnt och inte stressa. Har känt av flera gånger sista dagarna att jag håller på glida iväg in i en annan värld men lyckats stoppa det med medicin och aktiviering. Fick sova ända till 7 imorse kändes lyxigt. Kom in på att prata om min struliga mage och Malin koppla det direkt till concertan för hon hade varit på nån föreläsning om concerta och det var tydligen vanligt att man fick dålig mage av concerta även om man ätit den länge.Så vi plocka ur den ur dosetten så får läkaren säga imorn hur vi ska göra. Om jag ska höja topimaxen på morgonen oxå eller så. Eller om hon har några andra ideer. Malin skulle iafall prata lite med henne innan för hon kan inte vara med på samtalet.


Var och lämna Ozzy på blåkulla på förmiddan han ville åka och gå ut igen och vart så nöjd så. Och pappa laga min adventsstake som hade lagt av  natt.Bra med en händig pappa=)

Vi fick även två fribiljetter av honom på dagsresa till åland men dom går ut 15/12 så vi hinner inte åka. Så om nån vill åka hojta till har fribiljétt för både buss och båt 2 st. Gäller fram till 15/12.


Känner mig lite off idag och inte alls i form så ligger i soffan med Zelda och myser vill inte ens ha kaffe. Fryser gör jag oxå. Tur det finns varma tröjor raggsockor och filt.



Ovido - Quiz & Flashcards