Maries liv om allt och inget

Alla inlägg den 24 maj 2011

Av Marie - 24 maj 2011 18:30

Jag börjar tappa hoppet.

Ja nu börjar jag bli sådära depp  och tro att det inte kommer bli nån operation eftersom jag inte hör av dom något. Dom sa förra veckan att dom hör av sig så fort dom får veta något. Men hur lång tid kan det ta och få ett godkännande av sjukhuset att få göra operationen? Men kirurgen är jue ledig och gör så mycket annat oxå...tiden börjar rinna i väg tycker jag eftersom operationen måste ske före sommaren. Men med min tur godkänns den väl inte så får jag vänta till hösten och göra den-suck- Jag har jue sällan turen på min sida. Och jag hoppas jag kan hantera det om dom kommer med negativa besked. Men hör jag inget på hela denna vecka ringer jag igen på måndag och frågar hur det går. Kirurgen kan jue inte göra annat hela tiden! Han måste väl sköta sitt jobb nångång även om han slutar i augusti?


Vore skönt och få veta när det blir av eller om det inte blir av så jag kan ställa in mig på det. Jag kan jue bara gå och vänta nu på att dom kanske hör av sig och kallar dit mig med kort varsell men det är jobbigt, jag vill ha allt planerat och klart för att inte bli tokig. Men man kan väl inte få allt antar jag.


Annars så är det väl okej varit en okej dag. Hade Erika och Anton här på fika på förmiddan det var massa trevligt=) sen gjorde jag ingenting ett tag innan jag och Sara åkte till Svump och fikade lite och hämta en film till mig och en skiva med musik till Alex kalas. Sen hämtade vi upp Shero och Alex och åkte till Ludvika för dom ville äta på Mc Donalds. Stannade till på Nisses i Smedjebacken på vägen hem dom hade kanon pris på Sessans älsklings godis så det slog jag till på.


När jag kom hem tog jag en dusch så nu är det avklarat. Nu ska jag bara slöa med datorn och tv och invänta kl 21 för att se ny premiären av Plastikkirurgerna:D Sen blir det sova för att upp och på en dag i V-ås med Sara imorn=) Hon har ärenden och göra och Crisse ska med oss på hälla får jag krama på henne igen=))

Ovido - Quiz & Flashcards