Maries liv om allt och inget

Alla inlägg under mars 2013

Av Marie - 7 mars 2013 16:55

Idag var det begravning för mamma, vart fint och Jerry Williams på oregel både ingång och utgång. Fin fin kist dekoration av svägerskan. Systersonen kom upp oxå, var kul och träffa honom och vi prata och skratta mkt. Samling efteråt med smörgåstårta sen kaffe, ingen höjdar tårta i mitt val, var inte som den underbara mamma alltid gjorde. Jag ska nog försöka mig på att göra den nångång.


Haft en fin dag och inte alls så tungt som jag trodde det skulle bli, känns skönt att ha det gjort. Urnsättning blir när det går och gräva i backen, hon får vila på samma plats som farfar och syster. Kommer bli fint.


Och varit fint väder idag med, så hon både dog och fick begravning på några av årets första vårdagar.



Nu ska jag kattgosa och slappna av, blir nog tidig kväll, natten som var sov jag jätte dåligt, vaknade ofta  med små panik utan att veta varför.


A-L time imorn, inte behövt ringa henne idag. Men imorn kommer nog samtalet behövas, och tårarna, jag gråter nästan aldrig men hon kan konsten att få mig och släppa spärrarna och tillåta mig att gråta. Ska nog försöka orka på gymmet oxå.


Av Marie - 6 mars 2013 16:50

Imorse var det samtal med A-L, hon försöker pränta in i mig att jag inte Måste vara stark och fixa allt och inget, även jag får gråta och vara ledsen, hon fick fram en del tårar. Hemma flänger jag mest runt för att slippa tänka, imorn är begravningen, vet inte vad jag "förväntar" mig, men det är nog som B säger, det är svårt och veta hur man kommer reagera när det väl sker. Hon frågade om jag trodde jag behövde mera lugnande imorn, men tacka nej, sa att jag vill vara klar i huvet och verkligen känna känslorna, annars lär det komma i fatt i 180 sen, A-L var med på mitt spår, hon sa åt mig att ringa henne om det blev för jobbigt och jag behövde prata och få pepp. Hon är allt bra den dära A-L talade om det för henne igen för hon undra lite om jag har nytta av våra samtal, hon fokuserar på att komma på strategier och prata om hur jag tar mig vidare, inte bara prata om det som är dåligt/jobbigt för vi vet båda att jag har det tufft. Hon är så klok och fick ett par långa styrke kramar.


Efter att jag var klar på psyk gick jag upp på stan för att fixa lite grejs, glömde en del men fick iafall med mig kattmat och en platta energidryck hem så jag klarar mig ett tag^^

Sen har jag tvättat och tränat, satt och cykla medan jag drack kaffe, gäller och vara effektiv ;)


Nu har jag precis ätit lite, potatis,pölsa och rödbettor, jag hade glömt hur gott pölsa är^^ bara ätit sån hära färdig nån enstaka gång innan, när jag var liten gjorde alltid mormor egen pölsa :)


Nu ska jag släpa mig in i duschen så jag slipper stressa imorn bitti.



Av Marie - 5 mars 2013 15:26

Energin infinner sig stundvis, jag dansar runt till musik, plockar och fixar, nästa vill jag bara ligga under täcket och inte finnas..men fått hjälp av pappa och fixa nya sängen på plats, kommer en och köper den gamla i eftermiddag/kväll.


Jag vill så mkt stund vis men mest vill jag inte alls..A-L imorn bitti. Aldrig längtat till samtal så mkt som nu. Måste greppa lite saker och reda ut som går åt fel håll. Men jag är iafall medveten om det..

Av Marie - 5 mars 2013 15:09
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Marie - 4 mars 2013 19:56

Energin kommer och går, haft en kanon dag i V-ås med Erika och monstret Anton. Hämtat hem ny fin sängram med pottskåp/sängbord till som jag hitta på blocket. Ska bara bli av med den ram jag har, sen få hit resårmadrasserna från Blåkulla.Men just nu känns allt så tungt, som vanligt på kvällen...men Ullared och CSI på tvn blir nog bra. Och några cigg.

Begravning på torsdag...

Om Marie


Här bloggar jag om mitt liv

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards