Maries liv om allt och inget

Alla inlägg den 13 april 2011

Av Marie - 13 april 2011 18:40

Nu är det inte länge kvar tills jag ska sätta mig på tåget mot V-ås möta upp Crisse sätta oss på tåget till sthlm och leta oss till Akademikliniken. Får se vad kirurgen säger. Och om jag får en op tid med mig hem i handen direkt:D Jag hoppas på det då har jag verkligen nått och kämpa för. Vi ska troligt vis träffa Mådis en sväng efter åt också om hon orkar efter jobbet. Inte träffat henne sen pride 2007 så det är verkligen på tiden!


Idag har ja varit i Ludvika på Dollar Store och Rusta med mamma och Hillevi. Köpte dom mörk lila panel gardinerna jag inte köpte sist och ångra mig och fy fan vad bra det blev jag är hel nöjd. Sen köpte jag inte så mkt mera, tvättmedel och kattmat.


Sen när jag kom hem börja jag greja med svägerskans födelsedagspresent. Duschade och rakade mig här och där när man ska strippa imorn. Har strykit och satt upp nya gardinerna. Och nu är jag uttråkad. Funderar på en promenad eller slöa i soffan. Får se om jag kan sova i natt eller om jag är för sprallig inför morn. Funderade på att välja ut praktiskta bekväma kläder till imorn nu ikväll men insåg att jag bara skulle ändra mig imorn ändå så sparar det till då.


Nu ska jag nog ta en promenad. Inte gått nån rejäl runda idag. Bara till psyk sen till blåkulla.

Av Marie - 13 april 2011 08:15

Veckan viktblogg blir kort samma vikt som förra veckan 70.4 men bjuder på en bild som är tagen inför hud operation som Svumpt hjälpte mig ta igår. Ska till akademikliniken imorn på konsultation imorn. Förhoppningsvis går jag därifrån med en operationstid i handen inom ett par veckor eller en månad.

Här komme bilden och jag inser själv hur liten jag blivit, när hunde på magen och låren försvunnit blir det inte mkt kvar. Bara överarmarna kvar och ta bort allt sladder på sen.

 

Ovido - Quiz & Flashcards