Maries liv om allt och inget

Alla inlägg den 27 april 2011

Av Marie - 27 april 2011 20:23

Jag tycker jag far och flänger mest hela tiden nu. Men det är kul att ha fått en ny fin vän i Sara<3 Skönt och ha nån i stan ocah träffa och som man bor nära=)


Idag åkte Erika hem och när vi lämnat henne vid tåget åkte jag, Sara och Sherwan på ÖB, Pickaboo och nya Ica Kvantum i Avesta, det var en fräsh butik med bra priset. Jag handlade allt till min potatis-köttfärs gratäng och bjöd dom på ikväll för Sherwan har målat mitt tak i matrummet så nu är det fint=)

När vi kom hem till Fagersta lämnade vi av våran mat i respektive hem sen åkte vi ner på banken och gjorde ärenden och Sara och Sherwan bjöd på lunch på Charlies jag åt super god ost och skink sallad med pasta. Sen åkte vi till Elon dom kolla på tvättmaskin. Efter det var det lite tid kvar innan Alex skulle hämtas på dagis så vi åkte över till Risbrogrillen dom åt glass och jag drack kaffe. Sen hämtade vi Alex dom gick hem ett tag och jag började förbereda maten. Sen kom dom över och Sherwan målade klart taket och vi chilla lite och åt mat innan dom fick skynda sig hem efter en liten olycka.


Nu sitter jag och chillar med Ozzy bakom mig som har tassarna på min axel. Ska snart diska och göra matlådor. Imorn ska jag med mamma och pappa till V-ås mamma ska träffa narkosläkaren och ta prover inför nästa vecka när hon ska operera bort sitt "trasiga" finger. Hon skulle varit där i dag tydligen ringde dom och efterlyste henne men dom hade glömt meddela det XD


Nu är det skönt med lite ensamhet efter sällskap 24/7 sen i fredags. Jag är verkligen en ensamvarg som behöver min egentid. Men Erika dagarna har varit mys.


Nej fan NU diska och göra matlådor. Borde gå ut med soporna oxå. Imorn ska jag ringa FLE IGEN ringde igår läkaren ringde försent så jag låg i magnetkameran, jag ringde dom idag igen han skulle ringa under dagen. Inge samtal, han hade skickat recept på venofer stod det, INGET recept. och jag måste ta prover innan måndag. SUCK.

Ska ringa Akademikliniken imorn oxå höra hur det går med dom dära prov remisserna och pengar från landsting och journaler och allt.

Av Marie - 27 april 2011 08:14

Viktbloggen denna vecka blir kort, gått upp några hg 70.8 denna vecka. Men höjde jue cicordinolen med 10 mg förra veckan så det räknade jag med, den ger lite vikt påverkan men det var värre förut när jag började med den. Så 3 hg upp sen förra veckan känns acceptabelt. Har ätit slarvigt oxå, alldeles för sällan. Haft besök sen i fredags och vi glömmer lätt och äta men jag försöker sköta det. Och idag blir jag ensam igen så då kanske jag kan sköta mig bättre.

Men ibland får man slarva lite. Jag kommer igen nu! men tänkt att hålla vikten mellan 69-71 då borde kirurgen inte klaga. För han vill jue att jag håller mig stabil om jag ska opereras.

Om Marie


Här bloggar jag om mitt liv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards