Maries liv om allt och inget

Alla inlägg den 11 maj 2012

Av Marie - 11 maj 2012 18:02

Suck det må så vara att jag mår bra psykiskt nu, men det fysiska vägrar fan sluta jävlas med mig! Natten till torsdag vaknade jag av att det tok kliade på kinderna, gick upp och tog en tavegyl och la mig igen. När jag gick upp på morgonen kliade det ff och jag upptäckte att jag var full i röda prickar på kinderna och dom var svullna, även tungan var svullen och fick inte plats mellan tänderna. Ringde FLE fick komma upp direkt för dom misstänkte allergisk reaktion. Först fick jag träffa en sköterska som kollade hals och konstatera att jag iafall inte var svullen i halsen. Men alla andra symptom ville hon att en läkare skulle kolla på. Så fick sätta mig och vänta på en läkare som dom fick dubbelboka. Som tur var INTE den idioten jag brukar gå hos, utan en kvinna som jag tyvärr bara hört negativt om så jag var lite orolig. Men hon var Jätte trevlig och så, fick ordinerat direkt där en stor dos betapred. Sen skulle jag höra av mig om det inte blev bättre. Kom hem och däckade i soffan orkade inte ens sitta upp. Sen på eftermiddagen var jag ff svullen och hade jobbigt och andas fast det var flera timmar sen jag gick dit och hem, ringde 1177 och rådfråga och hon kollade med den sköterska som undersökt mig på FLE vad som skulle göras, blev ordinerad mera tavegyl och återkomma om det inte blev bättre. Blev lite bättre av det men var som död hela dagen.


Imorse var jag svullen igen och hade tungt och andas men jag tog tavegyl som jag blivit ordinerad och åkte och hämta medicin och handlade lite, var förbi mamma med saker jag handlat åt henne och den turen gjorde mig så slut så jag var tvungen och lägga mig där i soffan och vila innan jag fixade att köra hem. Kom hem tog en tavegyl till för det hade börjat klia i halsen oxå. Efter några timmar mådde jag ff inte bättre så ringde FLE igen och fick komma till samma läkare som igår direkt. Hon skrev ut betapred på recept som jag ska ta tre gånger om dagen några dagar sen två gånger om dagen och så trappa ner dosen under en vecka. Så fick jag atarax ist för tavegyl. Hon sa även att det kanske inet är allergi utan fysisk oro efter att jag slutat med alla mediciner fast jag inte känner mig orolig. Min bråkande hand trodde hon oxå kom av det. Så är jag inte bättre efter denna kortison kur ska jag höra av mig igen så ska hon gå vidare och utreda om det är nån form av oro. Hon sa att jag kanske behöver nån form av medicin ändå mot oron fast jag inte känner av den. Jag hoppas jag ska klara mig på atarax då vill inte ha massa skit igen. Men jag har jue hela tiden varit beredd på att kanske behöva ta Nånting igen. Men när jag inte Känner mig sämre känns det surt. Så jag hoppas faktiskt på allergi.


Varit mest liggandes idag oxå men nu har jag tagit tag i och tvätta så det inte ska bli så mycket som förra gången. Bra tidsfördriv i väntan på att hockeyn ska börja;)


Nej nu måste jag ramla omkull igen och vila tills jag ska flytta tvätten till tummlare och torkskåp.

Ovido - Quiz & Flashcards