Maries liv om allt och inget

Alla inlägg den 14 juli 2011

Av Marie - 14 juli 2011 06:00

Vid 21.30 igår kväll plockade jag upp Mary och djur i Krylbo, vi gjorde så ist så dom skulle slippa sitta så länge på tåget och komma fram lite fortare, tjejerna hade suttit i buren tillräckligt länge tyckte vi, men dom hade varit duktiga hela resan och tysta och lugna, Stella tvångs tvätta Wilma ibland bara haha. Puff tog hela resandet med ro som alltid, knas hunden älskar jue och resa.Och han blev lika glad att se mig som jag honom när dom klev av tåget, man blir så lycklig när han viftar runt och hoppar upp på en och pussas=) Var kul och se Mary också, Jonas var där och mötte upp för en cigg också. Sen åkte vi hem och släppte ut tjejerna dom börja smyga runt och undersöka direkt, Ozzy var inte så sur faktiskt lite små morr emellan åt men han är inte så sur=) Bara när dom närma sig honom på hans kudde i sängen mest hehe men det är jue Hans plats så där kan han väl få säga ifrån. Jag skämde bort tjejerna med lite påsmat efter allt resande. Och Sessan verkar mest nyfiken på vad det är som kommit hit, så detta ska nog gå bra=)


Vi var vakna till framåt midnatt och drack lite kaffe och åt smörgåsrån, fast jag fick knappt i mig två smörgåsrån med ost:S Fick inte i mig mycket av kycklingen tidigare på kvällen heller, var ingen vidare mat dag igår, får hoppas det är bättre idag. Dricker lite saftsoppa nu iafall. Sen vakna jag vid 5 imorse och var klar vaken så vid kvart över fem tog jag med mig Puff ut på en promenad, han var på och dansade runt mina ben i hallen han som brukar vara så morgon trött:P Men nu ligger han här breve mig i soffan och sover. Sitter med kaffe och svt´s nyhetsmorgon tv4 börjar jue inte fören 7 nu på sommaren, kasst!


Kl 11 ska jag på möte med en på samordnings teamet om när jag ska börja där och hur mycket och så vidare får se vad det blir av det. Lite skepptisk till hur det ska startas för min del men det kanske blir bra. Får se när det kommer igång blir väl inget nu under sommaren hoppas jag, då vill man jue göra så mycket annat, eller så går jag dom veckorna jag är hemma sen tar ledigt om jag ska göra något.


Får se hur länge Mary sover idag då;) Jag ska försöka hitta mig nå vettiga kläder också men det behöver jag inte göra än på några timmar. Ska sörpla kaffe och hänga på qx ett tag nu.

Om Marie


Här bloggar jag om mitt liv

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards