Maries liv om allt och inget

Alla inlägg den 29 juli 2011

Av Marie - 29 juli 2011 19:19

Fy fan både igår kväll och idag på eftermiddagen och nu ikväll har jag fått en djävulsk magvärk vet inte vart den kommer ifrån men idag har jag iafall satt den i samband med att jag ätit men igår tror jag inte jag åt nått innan den kom. Har tagit norgesic när det inte vill ge med sig efter ett tag och det hjälper.Får vara glad att jag missade den asken när jag lämnade in mediciner förra fredagen. Om det inte gett sig med det magonda på måndag får jag väl ringa FLE. Inte för att jag vet vad dom kan göra men nått kanske, funderat på om det kan blivit nå strul när dom magpumpa mig eftersom man inte får magpumpas när man är GBP opererad men då borde det väl visat sig tidigare än igår kan jag tycka. Kämpat med maten hela dagen idag, allt vill vända i halsen redan så inte fått i mig mycket, men för ett tag sedan fick jag ner en näringsdryck iafall. Knappt så kaffe gått ner i dag!


Legat och kollat på CSI och bara glott på ingenting på tvn idag inte haft mycket ork. Men på eftermiddagen tog jag mig och hämtade saker och handlade godis och åkte upp till mamma med nu när hon är på sjukan här ist. Blir betydligt enklare och hälsa på henne då.Nu pratar dom om att hon ska ligga där uppe tills hon är stark nog att åka hem. Pappa blev lika chockad som mig när jag ringde och berätta det. Vi trodde inte hon skulle hem nå mera. Men det får pappa ta tag i nästa vecka jag lägger mig inte i det. Är han som får sköta det mesta jobbet.


När jag kom hem från mamma kollade jag kontot, var en glad upptäckt på tisdag ramlar försäkringspengarna i som jag får för att aktivitetsersättningen förlängs. Då ska jag betala bort det som är kvar på skulden till pappa efter att han betala min kronofogds räkning, sen har jag visst nån skuld ligger kvar hos Gothia ska ringa dom på måndag och höra lika bra och betala bort det också. Sen ska en stor summa sparas till lår operationen. Men på onsdag ska jag unna mig en ny bra dammsugare och en mp3 spelare så jag slipper min pajsiga med kass ljud och spricka i displayen och utan skydd för laddnings uttaget. Ska även träffa Oscar i V-ås då på kvällen=) Tror inte vi träffats sen 2003 om jag minns rätt så det ska bli kul, vet att vi satt för ett ganska bra tag sen och försökte komma på hur länge vi känt varann och kom fram till att det nog var 2000 eller nått sånt. Vi pratar inte alltid så ofta men vi vet vart den andra finns. Ska bli super duper kul och träffa honom. Så även om jag inte är på topp just nu har jag något och se fram emot=)


Nu ska jag lägga mig och sträcka ut magen eller om jag rullar ihop mig till en boll vet inte i vilket läge magen gör minst ont. Men värktabletten borde göra sitt jobb snart.

Av Marie - 29 juli 2011 12:28
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Marie - 29 juli 2011 12:22

Igår kväll gjorde jag något jävligt dumt. Det kändes bra först men sen urartade det totalt. Jag hade en jävla ångest fortfarande idag när jag vaknade men vad jag gjorde tar vi i ett låst inlägg inget jag vill skylta med för vem som helst som jag inte vet vem som läser. Jag hade tänkt prata med Gunn om det idag men jag fick inte ur mig det bara en del av det men vi pratade om mycket annat bla om att jag inte har så mycket minnen från när jag var liten och vad det kan bero på men jag vet inte. Om jag stängt ute det eller om jag har nån "störning " som gör att jag inte minns saker längre tillbaka i tiden än ett par år. Hon hade iafall gjort som jag bad om och hämtat ut dom mediciner jag hade tillgång till så jag inte kan hämta ut dom och intoxa på dom. Det kändes skönt att hon tog den varnings signalen på allvar här om dagen. Glömde dock be om att få dosett delad tre dagar i veckan igen. Får maila om det så hon inte delar på måndag ända till fredag. Det gick jue bra denna vecka men känner mig osäker på mig själv. Hon skulle försöka få fram en läkar tid nästa vecka också för att disskutera att sätta in anti depp igen nu när jag känner hur det gå neråt så jag kanske hinner fångas upp innan jag slår rakt ner i botten. Visst det var väl ett slag i botten förra veckan men innan det sker igen. Dom skulle få ny läkare vecka 34 men jag sa att det är alldeles för lång tid och vänta. Hon kollade läkar boken innan jag gick men hittade ingen tid men hon skulle kolla med sekreterarana tills på måndag.


Nu blir det ett låst inlägg om gårdagen för er som är intresserade och har tillgång.

Ovido - Quiz & Flashcards