Maries liv om allt och inget

Alla inlägg den 5 mars 2012

Av Marie - 5 mars 2012 06:58

Fy fan vad jag sovit skit i natt axeln har gjort ont hur jag än legat och knäna har gjort ont så fort jag försökt röra på dom. Ska ringa FLE direkt kl 8 och höra om läkaren kan ringa mig eller träffa mig och känna och klämma mera, måste få nått annat anti inflammatoriskt ska föreslå orudis dom har jag haft förr och dom har varit bra. Orkar inte ha så hära ont så fort jag rör mig, och igår när jag var ute och gick började höger knä göra ont på sidorna oxå. Jag Vägrar gå med på att jag inte kan gå heller utan smärta jag kan inte cykla för då böjer jag och rätar ut knäna hela tiden och kan jag inte gå heller kommer jag bli tokig.


Hade jobbiga tankar igår eftermiddag oxå men petade i mig lugnande och tvingade mig själv att ligga kvar i soffan tills tankarna gått över. "Stå ut i stunden" som Malin säger. Och till slut gick det över, jag tänkte på saker jag har och fixa idag som jag Måste fixa och sköt det på framtiden oxå ett sätt och fly det hela. Så kanske det går över.Jag fick ett plus poäng till iafall för att jag klarade mig igenom ångest tankarna om överdos utan att göra det. Jag börjar bli starkare och starkare på att stå emot. Tänker oxå på att jag antagligen ska åka till B2 i veckan och hälsa på och hon ska klippa mig=) Får se dom positiva sakerna.


Om 55 minuter öppnar FLE men med min tur får jag väl en teletid till läkaren i eftermiddag och får gå och vänta hela dagen tills jag får nå besked hur jag ska göra. Men ska försöka få komma dit och träffa honom eller nån annan under dagen.



Om Marie


Här bloggar jag om mitt liv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards