Maries liv om allt och inget

Alla inlägg den 9 mars 2012

Av Marie - 9 mars 2012 16:06

För det första fick jag vänta över en halvtimme på den dära jävla läkaren som knappt går att förstå, sen så vägrade han göra så mkt han sa åt mig att fortsätta med naproxen fast jag sa att dom inte hjälper och lika med tramadol jag skulle ta dom regelbundet så skulle smärtan försvinna påstod han. Så skulle han skicka remiss till ortopeden men denne var tydligen bara här ett par gånger i månaden så kan ta tid och få en tid säkert även om han påstod att det nog inte skulle ta så lång tid. Ville byta naproxen mot Orudis retard men det gick han inte med på.

Frågade om det kunde vara reumatisk men det örat stängde han av. Så summan av det hela är att jag har lika ont ff och får vänta på en remiss till ortopeden och knapra piller som inte funkar för att Kanske få liiite lindring.


Av Marie - 9 mars 2012 06:30

I natt har jag återigen sovit som skit, första 2-3 timmarna sover jag bra sen vaknar jag så fort jag rör mig minsta lilla, lärt mig att om jag sover med onda axeln/armen ovanför huve så gör den mindre ont men svårt och hitta en bekväm ställning då eftersom jag har svårt och sova en hel natt i samma ställning, och knäna skriker minsta lilla jag rör benen.

Men idag ska jag till läkaren, ska kräva röntgen av knäna och en remiss till ortopeden och hoppas den remissen inte dröjer allt för länge, tror dom bara har ortoped här ibland. Det sa iafall SSK åt mig att kräva när jag fick tiden. Axeln känns lite bättre efter fyra tramadol JAG VET det är för många men har man så ont så man vill gråta så fort man rör sig gör man vad man kan. Smörjt med tigerbalsam oxå så det gör det lite bättre med men den effekten sitter inte i så länge tyvärr.


Och jävla snö har vi fått ute igen!! Jag Vill inte ha det! Men hoppas den försvinner i helgen när det ska bli fint väder igen, Inte för att jag fixar och ut och gå i nuläget men bara att se snön gör mig deprimerad för mindre, jag var så glad när vi fick barmark! Men men det är bara början på Mars så vad ska man förvänta sig men när denna snö är borta får det fan vara slut på det!


Nu ska jag dricka kaffe och vänta på att nån vaknar och kommer in på msn. Själv har jag varit vaken sen 5.30 var halv vaken så fick jag ett sms så jag vaknade helt. Var vaken igenom hela Biggest Loser Sverige igår:D Men sen däcka jag ganska fort:P Men vaken lääänge för att vara jag:P

Om Marie


Här bloggar jag om mitt liv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards