Maries liv om allt och inget

Alla inlägg den 5 februari 2012

Av Marie - 5 februari 2012 07:42

Igår klev jag inte ur pyjamasen fören jag gick över till Erika strax efter 17.30 låg och sov nästan hela eftermiddagen för jag hade ångest och överdostankar jag ville mota bort. Så tog theralen och sov med några uppvaknanden för toa besök och macka. Funderade på att ringa mamma och säga att det inte var så bra men tänkte att då säger hon väl åt mig att komma dit och det hade jag ingen lust med så medicin och sömn och lite skriveri i psykblocket fick lösa det hela. Och det gjorde det jue=)


Sen gick jag som sagt över till Erika och kollade på melodikalaset och käka lite onyttigt och drack ohumana mängder cola light. Men ibland får man göra så=) Det var trevligt iafall och rätt låtar  gick till final enligt oss=) Anton panton var grinig och kinkig när jag kom för han var hungrig men när han fick lite mat blev det bättre sen såg vi på bolibompa innan han drack välling och la sig. Han är Såå mysig och pratar massa bara väntar på när han ska börja prata så man förstår det ska bli så kul=)

Jag fick springa hem och hämta toapapper oxå för Erikas tog slut och hon visste inte vart hon hade mera:p Tur jag bor nära;) Tog med fiskgratäng till henne och nån annan fisk med potatis till mig, micro mat alltså som jag hade i frysen så vi fick mat oxå. Anton skulle smaka av min hela tiden han tyckte den var god=)


Nej nu ska jag surra vidare med fina Jessie på msn och dricka mera kaffe och vänta på att naproxenen börjar värka så mina kropp slutar göra ont.

Om Marie


Här bloggar jag om mitt liv

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards