Maries liv om allt och inget

Alla inlägg den 10 februari 2012

Av Marie - 10 februari 2012 17:39

Dagen har varit helt okej hittills. Upptäckte att min motorvärmare verkligen inte funkar när jag kom ner till bilen imorse rutorna var isiga så var bara och ställa bilen med full värme på tomgång och skrapa. Var fruset även på insidan. Min vanliga tur! Efter att jag hämtat medicin åkte jag förbi Servus och köpte fika och toapapper åt Erika åkte hemöver gick upp till Erika och fikade lite sen kollade jag och Anton på Hahoerana (I drömmarnas trädgård) ritade byggde med klossar och kollade mera Hahoerna tills han somnade på min arm medan Erika vilade med sin feber och hosta, men stackarn har tydligen bara blivit sämre idag och hon och karln som ska till V-ås nu ikväll och se RAW hur ska hon orka det? Men hoppas ni får trevligt gumman!

När jag kom hem käkade jag lite och kollade på tv sen badade jag och läste min bok "Gå din väg men stanna" Än så länge har den handlat mera om hennes ätstörningar än borderline men det kommer kanske. Sen fick jag sms om att mitt Ellos paket kommit, det skulle kommit igår! Åkte och hämtade det och köpte broocoli och svamp paj, åkte till Blåkulla och käkade och provade mina byxor ifall dom skulle behöva sys upp, ena paret passa perfekt i midjan men var lite långa andra paret var perfekta i längden men stora i midjan. Men mamma kom med den smarta i den att jag ska tvätta dom för långa innan jag syr upp dom. Så dom får åka maskin imorn när jag har tvättstuga.

Sen skjutsa pappa hem mig för han ville behålla bilen till imorn när det skulle vara lite varmare och kolla lite mera saker och försöka få dit mina nya torkare så dom sitter bättre dom satt tydligen inge bra nu.


När jag kom hem läste jag lite sen la jag mig i sängen och kolla på tv under bolltäcket för jag började känna mig orolig och det hjälpte med två theralen och lite vila.

Nu har jag tagit en "gone" nån kapsel som ska hjälpa till att gå ner i vikt som jag fick reklam om på facebook, man fick första asken gratis bara betala frakt. Man ska ta dom tre gånger om dagen 30-40 minuter före måltid. Får se om dom hjälper eller om det oxå bara är bullshit. Blir lax mos sparris till middag matlåda från frysen. Blir matlådor och sånt jag har hemma nu har inte så mycket pengar kvar och psyk kostar på måndag. Ska ringa på måndag och boka ny tid hos FLE oxå glömde det idag.


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen värma maten och kolla om Ozzy vill in.

Av Marie - 10 februari 2012 08:01

Självklart somnade jag ifrån Biggest Loser igår kväll igen. Får se reprisen i eftermiddag. Vaknade 5 i morse och tänkte gå upp men så bestämmde jag mig för att envist försöka sova lite till och lyckades somna om. Vaknade 7.40 kändes härligt. Upp och äta frukost och dricka lite kaffe. kl 9 ska jag hämta medicin sen ska jag över till Erika och vara lektant åt Anton så hon får vila för hon är däckad i feber. Vi ska rita bygga med klossar och titta på tv. Får se hur länge han nöjer sig med mig:P



Om Marie


Här bloggar jag om mitt liv

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards