Maries liv om allt och inget

Alla inlägg den 9 februari 2012

Av Marie - 9 februari 2012 18:20

Tisdag kvällen slutade med en alvedon överdos så hamnade på Akuten i Köping sen upp på HIA fick ligga med dropp tills sent i går eftermiddag, så tog dom nya prover då hade paracetamolet i kroppen gått ner så pass mycket att jag inte behövde nå mera dropp. Sen imorse tog dom nya lever prover och dom var också okej. Så på eftermiddagen blev jag körd till akut psyk i V-ås för bedömning, dom ansåg att jag kunde åka hem och ha kontakt med öppenvården. Det tackade jag för, ville inte bli inlagd.


När dom skulle sätta nål på Akuten fick hon sticka 4 gånger innan hon fick in minsta nålen på handen men den funkade inte sen när det snabbba 20 minuters droppet skulle in så dom fick försöka sätta ny nål vilket blev 3-4 stick till innan dom fick dit en ny rosa nål som funkade. Jag har blivit riktigt svår stucken med åren. Igår tog dom prov ur nålen men idag stack dom först på ena handen med vanlig nål fast jag sa att butterfly nål brukar funka bäst. Då fick hon inge blod, sen tog hon butterfly nål  på andra handen då fick hon blod.


Jag Inser Själv att detta måste få ett slut men det är inte så jävla bara och sluta när ångest monstret sätter igång och härjar och tjatar i huvet på en. Det blir ett lugn några dagar efter en överdos som nästan tja gör det värt ibland. Men jag vet att jag kan spela med döden som insats ibland. Jag ska prata med Malin på måndag om vad vi ska göra för att jag ska lyckas stå emot. Sen sa läkaren på akutpsyk att jag ska ha en läkartid och följa upp medicinerna här hemma så snart som möjligt får se om jag får det.


Nu ska jag grotta ner mig i soffan med kaffe och kolla klart på biggest loser sen duscha. Och pappa borde komma med cola snart XD

Om Marie


Här bloggar jag om mitt liv

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards