Maries liv om allt och inget

Alla inlägg den 2 april 2012

Av Marie - 2 april 2012 18:02

Jahapp i torsdags var det dags igen, jag minns inte mkt alls av hela torsdagen, men sent på kvällen vakna jag till och insåg att jag tagit massa tabletter. Så var bara och bestämma mig för om jag skulle ringa ambulans eller bara sova vidare. Men till slut valde jag att ringa 112 kom en ambulans ganska snabbt dom hjälpte mig ut till den och jag däcka ganska omgående fick nå dropp och nån spruta tror jag. Kom till akuten i Köping fick dricka kol som vanligt och massa prover togs sen upp på HIA och fick asetysestyn (stavning?) dropp och fick ligga kvar där till 21 på fredag kväll då körde dom över mig till psyk i V-ås en läkare i Köping hade redan bedömt att jag skulle läggas in ett par dagar så dom fick  bara följa hans råd fast dom hade helst skickat hem mig. Underläkaren jag pratade med frågade om jag inte hade nått roligare för mig än att vara på psyk en helg. Sa att det handlar inte om vad som är roligt i detta läge utan att jag behöver en paus och landa. Fick inte träffa nån läkare under helgen men bakjouren var den dära idioten som vägrat lägga in mig vid flera tillfällen men jag tagit intoxer och sökt dit Innan jag gjort något för att jag varit självmordsbenägen. Sen mixtra han med mina mediciner på tider och sånt utan att prata med mig, och imorse  var theralen borta så ifråga satte det när jag prata med honom idag men han påstod att han Inte ändrat något fast det var han som varit bakjour hela helgen. Men fick  det tillbaka ändrat iafall. Blev hem skickad idag fast jag sa att jag inte kände mig trygg med det. Men han sa att jag bara kommer göra om samma sak när jag kommer hem hur länge jag än får stanna så det var lika bra jag åkte hem. Kändes jue kul och höra.


Men kom hem och hann duscha och hälla i mig en mugg kaffe innan jag hade min tid med Malin. Hon vart arg för att apoteket och FLE inte gjort som det var sagt och satt spärr på receptet det gällde. Sa att jag kollade innan jag kom dit att det ff inte var nån spärr och hon ringde igen och dom skulle fixa det. Men kollade för en stund sedan och det var ff inte fixat. Men ska göra allt jag kan för att inte hämta ut det sista uttaget innan dom hinner lösa det. Ska maila Malin och säga att dom kan hämta ut det annars så är poblemet löst.


Nu är jag trött men orolig tagit stesolid så är lite bättre men vill ut och gå men kroppen och huvet samarbetar inte så jag orkar ta mig ut. Så ska nog lägga mig i soffan och glo på tv. Kämpa en dag en timme i taget nu.

Ovido - Quiz & Flashcards