Maries liv om allt och inget

Alla inlägg under april 2012

Av Marie - 13 april 2012 07:07

Igår när jag hade hämtat medicin åkte jag till Sara och blev bjuden på lunch, fick hemlagad gulash soppa den var SÅ jäkla god. Skulle lätt kunna äta den varje dag^^

Sen gick vi till US Pizza för Moustaffa behövde Saras hjälp med en sak. Så vi satt är och pratade lite och drack en dricka. Sen gick vi ner till röda korset som var första planen efter maten. Jag hittade inget men Sara hittade en ny hemtelefon. För hennes gick bara att ringa in på inte ut:P Och hon hade tur den funkade;)

Sen åkte vi och hämtade Alex på dagis, vidare till Tre kr och satt där en stund. Alex blev kvar där kom nå barn han skulle leka med så skulle han få skjuts hem sen. Så vi åkte hem till Sara och pratade en del hon behövde prata ut om lite saker och självklart ställer jag upp och lyssnar och säger vad jag kan <3

Vi var ute och pratade lite med hennes mamma som bor granne med henne numera. Sen hennes grannar varav en är min gammla jobbar kompis men tror inte han kände igen mig. Eller så ignorerade han det bara. Men sen blev jag trött och hungrig så åkte hem och käkade och slö kollade på tv.

Däckade vid 20.30 vaknade 1.15 och var vaken ett par timmar sen somnade jag i soffan och vaknade 4.45 och kunde inte somna om så sen dess har jag suttit och löst sökord läst en skvaller tidning jag köpte när jag var inlagd men inte läst än. Pratat med Sara på face chatten och Mattias på msn.


Haha just ja Sara smsa igår kväll och berätta att en kille på Us vill ha en dejt med mig. Jag sa att jag kan ge det en chans men att han inte ska ha för stora förhoppningar:P


Nej nu blir det mera kaffe men först ett besök på toa kaffe och shake sätter fart på blåsan:P

Av Marie - 13 april 2012 05:59
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Marie - 12 april 2012 07:47

Japps i natt blev jag med comviq, telias surf funkar jue som det vill, köpte i sommras årskort surf för 500 ändå drog dom pengar varje dag. Så beslutade mig förra veckan för att gå över till comviq så i natt böts det. Måste bara tanka på kortet så fort jag får pengar senare idag. Så för tillfället kan jag inte svara på sms. Men får nog inte så många innan lunch:P


Sen har jag beslutat mig för att sluta på FNS får ändå ångest i flera dagar innan jag ska gå dit. Då är det bättre dom ger min plats till nån som har nytta av den. Så mailade tidigare och skrev det och bad Annelie som är chefen att ringa mig. Känner mig faktiskt inte dålig för att jag slutar för jag har försökt och försökt att gå dit men mår skit dåligt innan jag ska ta mig dit sen är det massa folk som ger mig ännu mera ångest.
Ska försöka via FK och få vara på hunddagiset här i stan några timmar i veckan ist. Så jag gör något.

Men just nu har jag fullt upp med mig själv.


Nej vänta på att telefonen ringer och hämta mera kaffe.

Av Marie - 11 april 2012 07:28

Tänk vad lycklig man blir när man vaknar och Bara har ont i handen och foten. Det känns som en stor lycka. Men å andra sidan gör handen djävulusiskt ont. Men det kan jag hantera för den går jag inte med, och foten är inte av värsta smärtan.


Har tvättstuga nu sen 9.30 ska jag till distriktan och få b12 och p-sprutan. Funderar på att sluta med p-sprutan för att se om jag mår bättre psykiskt men vet inte vad jag ska ha ist för den är jue där av en anledning. Ska prata med barnmorskan innan det är dags för nästa spruta se vad det finns för alternativ för dom problem jag har. Eller om dom gett sig efter alla år med p-spruta. Skulle ringt här om veckan innan denna spruta men helt glömt bort det.


Ställde mig på vågen imorse och det var inte alls kul men vet att en del av det beror på att det är dags för p-sprutan går alltid upp innan den.


Regn och grått väder idag oxå, får se om jag ger mig ut på en promenad ändå sen och trotsar vädret. Nått av mina paket från HM eller Ellos borde komma idag fick mail för étt par dagar sen att dom var på väg. Ska bli spännande och se om det passar=) Jag är jue ganska bra på att överdriva storlekar=P
En del från hm skulle komma i Maj först och nått i Juli hoppas det går fortare ändå det brukar det göra.


Nej nu ska jag dricka min smoothie sen gå ner och stoppa tvätten i tummlaren och torkskåpet.

Av Marie - 9 april 2012 06:00

Ja nu är snart påsken slut äntligen. Hatar som jag nämnt tidigare när den rör om dagarna. Idag är jue för fan psyk dag, men nej jag får vänta tills imorn. Sen får jag hämta medicin på torsdag igen för Gunn är borta på fredag. Blir en helt fuckt up vecka. Men det får väl lov och gå. Idag ska jag läsa lite texter om Mindfullness jag fick av Malin för flera veckor sen som jag skulle läsa så ska vi disskutera dom. Inte blivit av än eftersom det hänt massa annat. Har läst dom en gång men glömt bort vad det stod. Och ska kommentera dom lite.


Igår kväll var jag på Blåkulla och spela bingolotto. Jag vann, en ny lott:p Men det var vinst iafall:P Kanske får en ny lott med bättre vinst när jag löser in den på coop;)

Idag hoppas jag på fint väder så jag kan ta en längre promenad bara foten hänger med på det. Men den har varit hyfsat okej sista tiden, bara jag kör med stödstrumpor när jag är ute och går så.


Nej nu blir det mera kaffe,sökord och musik.

Av Marie - 8 april 2012 06:43

Ja det är ff påsk, röd dag imorn med. Hatar såna hära långa helger när hela vardagen blir rubbad!

Men igår eftermiddag och kväll var jag iafall hos föräldrarna och socialiserade och åt påsk mat. Även den äldre av mina storebröder kom på kvällen och åt så det var trevligt, även om föräldrarna gnabbades en del under dagen och vissa fick lite för mkt innan för västen. Men åkte med bror hem när han åkte strax efter 20. Kom hem och kollade face och så sen bäddade jag ner mig i sängen och kollade på "Kvällen är din" men somnade vid 21. Vaknade först vid 4.40 och behövde på toa sen kunde jag inte somna om så gick upp och drog igång kaffe och satte mig med Mimikry playlistan på Spotify och löste sökord. Sen vid 6 kom söta Jackie in på msn så sitter och pratar med henne och dricker kaffe, gjorde nyss lite mannagryns gröt och åt för magen började göra ont av allt kaffe på tom mage. Fan min mage har börjat proteserar på sånt:P


Nej nu ska jag prata vidare med Jackie dricka mera kaffe och vänta tils Erika hör av sig så ska jag gå över till henne och Anton och fika^^

Av Marie - 6 april 2012 05:59

Japps i "dag" bestämde sig mitt huve eller kroppen eller vad man ska säga, för att det var dags och vakna 3 och inte kunna somna om. Somnade iofs runt 20.30 igår men ändå! Låg och kolla på tv en stund och försökte somna om sen blev jag hungrig så tog yoghurt och flingor. Men när jag inte somnat vid 3.30 gav jag upp och gick upp. Satte på kaffe parkera mig vid datorn och kollade lite bloggar och så hamnade jag på ellos och klicka hem lite grejer för jag fick en rabatt check på 300 med posten igår. Hoppas bara den nya svarta kjolen med fickor passar fick galning som jag är och ska ha fickor på allt:P


Vid 5 gick jag ut och gick 45 minuter, ville gå mera men foten gjorde mer och mer ont så ville inte utmana ödet utan vände hemåt. Men blev en sväng iafall för första gången på typ en vecka. Verkligen dags och skärpa till mig!


Nä nu återgår jag till mitt kaffe och spela bejeweld på king.com

Av Marie - 5 april 2012 18:13

Gav efter för mitt enorna pizza sug jag haft över en vecka idag och åkte upp till Sara på förmiddan sen gick vi med barnen till US Pizza och käkade, åt Calzone special varit sugen på calzone så länge och inte ätit pizza på säkert ett halvår. Det var Såååå gott. Sen gick vi ner till vilhelmina parken där Alex träffade dagis kompisar han lekte med och Aras fick gunga för första gången och tok skrattade han älskade det verkligen=)

Sen åkte jag till Blåkulla och lämna kattsand och rosor till mamma som jag köpte som påskblomma eftersom hon redan hade påskliljor. Sen var det dags för ortopeden, fick veta att senfästena till knäskålarna är dåliga så ska börja med sjukgymnastik för att träna upp lår och knä muskler, han trodde smärtan i foten kunde vara psykisk för att knäna gör så jävla ont, han vågade inte ge mig kortison för han sa att det kunde förvärra psykiska problem rejält. Men fick iafall byta dom verkningslösa naproxen mot orudis retard som jag hade för många år sen som funkade då. Men han skrev inte så SSK skulle hämta det utan sa åt mig och hämta det och gå till psyk och få delat. Och det gjorde jag. Skulle även sluta med citodon eftersom dom inte ger nån direkt hjälp. Ta nån vid behov bara.


Efter psyk åkte jag och hämta Ozzy och levererade honom till Blåkulla så nu är det lite tomt här hemma men han har det bra hos mormor som ville låna honom nån dag fast jag inte kom iväg på nån påsk resa.


Imorn ska jag och Sara åka till Avesta och bada med Alex får se om Aras får följa med eller om han får vara hos sin mormor. Jag har aldrig varit i nya badhuset i Avesta så det ska bli kul, kommer nog bosätta mig i bubbelpoolen där:P


Nej nu kaffe och Msn med Erika=)

Om Marie


Här bloggar jag om mitt liv

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards